Billie Eilish mlada je umjetnica čija originalnost doista ne poznaje granice. To nam je ponovno pokazala svojim modnim odabirom za glamurozni događaj iz svijeta umjetnosti i filma koji se održao u Muzeju moderne umjetnosti u Los Angelesu.

Galerija Billie Eilish u pidžami na crvenom tepihu - 4 Billie Eilish u pidžami na crvenom tepihu - 2 Billie Eilish u pidžami na crvenom tepihu - 3 +10 Billie Eilish i njezin dečko Jesse Rutherford debitirali su na crvenom tepihu u Gucci pidžami

Billie Eilish i njezin dečko Jesse Rutherford debitirali su na crvenom tepihu u izdanju kakvo još nismo imali priliku vidjeti.

Elegantne haljine i oblikovane frizure u drugi je plan stavila ekstravagantna odjevna kombinacija poznatog para koji se na crvenom tepihu pojavio u izdanju kakvo bi mnogi od nas izabrali za spavanje ili ljenčarenje u udobnosti svoga doma.

Par je odjenuo pidžame jednakog uzorka, a posebno je efektna bila deka koju su prebacili preko ramena i tako pozirali fotografima.

Billie Eilish u pidžami na crvenom tepihu - 5 Billie Eilish i njezin dečko Jesse Rutherford debitirali su na crvenom tepihu u Gucci pidžami zamotani u deku (Foto: Profimedia)

Kombinaciju inspiriranu pidžamama za njih je pripremio luksuzni brend Gucci, a točka na i tog neobičnog izdanja zasigurno je bila maska za spavanje koju je Billie nosila na glavi.

Billie je ispod deke odjenula spavaćicu s dubokim prorezom i čipkastim detaljima te ogrtač istog uzorka, boje i materijala. Kako bi zaokružila tu neobičnu kombinaciju, umjesto glamuroznih cipela kakve smo naviknuli vidjeti na crvenom tepihu Billie se odlučila za papuče istog brenda.

Njezin partner, roker Jesse Rutherford, također je odjenuo Guccijevu svilenu pidžamu i kućne papuče pa su zajedno izašli iz okvira svega na što smo naviknuli kad je u pitanju moda s crvenog tepiha.

Mlada pjevačica na samom početku svoje karijere počela je govoriti o negativnom odnosu prema vlastitom tijelu i o udobnosti koja je njezin najvažniji kriterij u odijevanju. Upravo zbog toga Billie često imamo priliku vidjeti u širokim komadima kojima vješto skriva obline, tenisicama, jarkim bojama i neobičnim detaljima.

Billie nije jedina koja smatra da pidžama nije samo za spavanje. U galeriji na početku teksta pogledajte koje još slavne žene udobnost stavljaju na prvom mjesto, a pidžame biraju i za pojavljivanje u javnosti. 

Billie Eilish u pidžami na crvenom tepihu - 2 Billie Eilish u Gucci pidžami na crvenom tepihu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju