Biologique Recherche razvio je inovativni proizvod Patches Défatigants, masku od bioceluloze za zaglađivanje područja oko očiju i protiv podbuhlosti za trenutna stanja umorne kože

TRENUTNA STANJA UMORNE KOŽE PODRUČJA OKO OČIJU
Naše oči govore mnogo o našoj dobi i načinu života. Područje oko očiju je vrlo atipičan dio lica. Koža područja oko oka je najtanji, najkrhkiji i najaktivniji dio tijela. Ona je 3 do 5 puta tanja od kože ostatka lica. Zato zahtijeva posebnu pozornost.

Njezina osjetljivost i neprekidno pomicanje čine područje oko očiju posebno sklonim stvaranju znakova umora (vrećice, podočnjaci, nedostatak sjaja) i starenja (bore, dehidracijske borice, gubitak čvrstoće).

RJEŠENJE BIOLOGIQUE RECHERCHE
Kao odgovor na problematiku znakova umora i starenja područja oko očiju, Biologique Recherche je razvio svoj inovativni proizvod: Patches Défatigants. On kombinira inovativnu podlogu od bioceluloze, oblik "pincete", i aktivne sastojke prilagođene tankom i krhkom području oko očiju.

Patches Défatigants izrađeni su od prirodnih bioceluloznih vlakana, prethodno su natopljeni formulom obogaćenom aktivnim sastojcima protiv podbuhlosti, podočnjaka i bora. Njihov oblik sličan pinceti omogućuje optimalnu primjenu najbliže području oko očiju kako bi se postigao učinkovit i sveobuhvatan tretman.

Odmah se smanjuje podbuhlost, koža je zaglađena i podignuta, a bore i borice su manje vidljive te oči izgledaju odmorne.

Patches Défatigants izrađeni su od prirodnih bioceluloznih vlakana, prethodno su natopljeni formulom obogaćenom aktivnim sastojcima protiv podbuhlosti, podočnjaka i bora.

BIOCELULOZA, BIOMEDICINSKI MATERIJAL
Tanak poput membrane, ovaj materijal čija su vlakna 1000 puta tanja od promjera vlasi kose, pruža izuzetnu moć upijanja i bioraspoloživosti. Može zadržati do 100 puta više od svoje suhe težine. Bioceluloza djeluje kao drugi sloj kože: 10 puta je učinkovitija od konvencionalnih maski!

Biologique Recherche na taj način pruža novi doživljaj njege koji kombinira inovativnost, udobnost i učinak u unaprijed doziranom obliku.

Djelovanje
Odmah smanjuje znakove umora na području oko očiju
Smanjuje podbuhlost iznad i ispod očiju
Zaglađuje i podiže bore i dehidracijske borice
Poboljšava čvrstoću i tonus područja oko očiju
Posvjetljava podočnjake za blistave oči
Pruža osjećaj svježine i lakoće

Rezultati
Učinak protiv umora smanjen je kod 100 posto volontera nakon prve primjene:
Podbuhlost je smanjena za 19 posto, podočnjaci za 19 posto, a dehidracijske borice za 13 posto.
Neposredni rezultati zatezanje, zaglađivanja i protiv bora.
Oči su svjetlije i manje umorne nakon 3 primjene ( jednom tjedno)

KONCENTRAT AKTIVNIH SASTOJAKA PROTIV PODOČNJAKA, PROTIV BORA I PROTIV PODBUHLOSTI
Protiv podbuhlosti: dipeptidi protiv podbuhlosti, kofein
Protiv dehidracijskih borica:hijaluronska kiselina
Protiv podočnjaka:kompleks matrikines i flavonoida
Protiv bora: ekstrakt svilenog drvena, ekstrakt manioke, polisaharidi bogati fruktozo

PREPORUČENA UPOTREBA

Korak 1: Očistite i osušite kožu. Rastvorite aluminijsku vrećicu na dvoje. Oba obloga nalaze se između plavičastog netkanog tekstila i bijelog najlona. Uklonite plavičasti netkani materijal i odvojite oblog od najlona.

Korak 2: Postavite prethodno namočen biocelulozni oblog na područje oko oka tako da je širi dio ispod a uži dio iznad oka. Ponovite isto za drugo oko.

Korak 3: Ostavite da djeluje 15 minuta, uklonite obloge i laganim kružnim pokretima masirajte dok se ne upije višak serum.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju