Biologique Recherche uvodi inovativan pristup u pronalaženju učinkovitog rješenja za borbu protiv procesa glikacije i predstavlja Serum A-Glyca

Ljudskom tijelu za proizvodnju energije potrebna je glukoza koja se nalazi u šećerima. Međutim, ono ga ponekad apsorbira više nego što ga može iskoristiti. Taj se višak zatim veže za proteine (kolagen i elastin) i stvara A.G.E. (Advanced Glycation End products) ili završne proizvode glikacije (ZPG).

Ova je pojava također poznata i kao Maillardova reakcija i može se uočiti prilikom kuhanja hrane kada ona poprima smeđu boju. Pod utjecajem topline, šećeri napadaju proteine u mesu, koje mijenja boju. Vlakna kolagena i elastina, zatvorena u glukozi, postaju glikirani i kruti proteini.

Biologique Recherche uvodi inovativan pristup u pronalaženju učinkovitog rješenja za borbu protiv procesa glikacije i predstavlja Serum A-Glyca.

Ovaj postupak smanjuje kvalitetu vlakana, a izvanstanična matrica je oštećena. Glikacija je jedan od glavnih čimbenika starenja kože. Vidljivi znakovi na koži su gubitak gipkosti, zategnutosti i čvrstoće, pojava bora i žućkasta obojenost kože.

Reakciju mogu pogoršati vanjske pojave, kao što su toplina, UV zrake ili onečišćenje. Počevši od dobi od 20 godina, stopa glikiranog kolagena povećava se za oko 4% godišnje i doseže gotovo 50% u starosti od 80 godina.

Biologique Recherche uvodi inovativan pristup u pronalaženju učinkovitog rješenja za borbu protiv procesa glikacije i predstavlja Serum A-Glyca. Formuliran da sačuva vlakna elastina i kolagena neoštećena, serum je idealan saveznik u sprečavanju i smanjivanju znakova starenja. Ovaj izvorni serum u svojoj formuli sadrži dva ključna aktivna sastojka: ekstrakt mimoze i carcinine.

Djelovanje:

Djeluje protiv procesa glikacije
Štiti proteine koji izgrađuju kožu
Smanjuje borice i duboke bore
Smanjuje izgled umora na licu
Doprinosi čvrstoći kože
Pruža blistav ten

Serum A-Glyca djeluje na sprečavanju i neutralizaciji procesa glikacije, s dobitkom od dvije godine antiglikacije u dva mjeseca korištenja proizvoda.

Rezultati:

Njega koja sprečava i popravlja znakove starenja
Zdrava koža
Zategnuta koža
Ujednačen i posvijetljen ten

Anti-glikacija: ekstrakt mimoze Albizia julibrissin (naziva se i svileno drvo) štiti vlakna elastina i kolagena koja bi mogla biti oštećena glikacijom i na taj način sprečava proizvodnju A.G.E. Također se bori protiv znakova umora, poboljšava gipkost kože i čini ju blistavom.

Deglikacija: carcinine hvata glukozu i oslobađa kolagen i elastin u procesu glikacije. Sprečavanjem da ta vlakana postanu kruta, pomaže u smanjivanju bora i borica. Također, njegovo antioksidansno djelovanje pruža sveobuhvatnu zaštitu od starenja kože.

Serum A-Glyca djeluje na sprečavanju i neutralizaciji procesa glikacije, s dobitkom od dvije godine antiglikacije u dva mjeseca korištenja proizvoda. Ublažit će bore i poboljšati ujednačenost tena. Derma je čvršća, a koža posvjetljenija.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju