Zdravstveni turizam u Hrvatskoj sve je popularniji, a to mogu i potvrditi i u srcu Međimurja, Termama Sveti Martin u kojima posjetitelji, ali i oni koji brinu o svome zdravlju mogu u svega desetak minuta saznati stanje svog organizma. Sve o Bioscanu otkrili smo od Gracije Petek njihove healthness menadžerice.

Galerija Individualan pristup s razgovorom prije tretmana obavezan je kod Bio Scana Gracia Petek Na Bioscanu možete uživati uz kromoterapiju +1 Bioscan

Bioscan je brza i neinvazivna tehnika kojom mjerimo cjelokupno stanje našeg organizma. On samo lagano usmjerava čovjeka prema promjenama životnih navika tako da je namijenjen svakome i za svaku životnu dob., ukratko nam je Gracia opisala ovu kombinaciju moderne IT znanosti, biofizike, elektrotehnike, visoke tehnologije, te kvantne medicine.

Ova neinvazivna metoda koristi signale elektromagnetskih valova koje generira ljudsko tijelo i njima analizira čak 250 parametara vezanih uz ljudski organizam uzetih tijekom vremena mjerenja od 10 do 15 min. Bioscanom se analizira stanična komunikacija unutar ljudskog organizma, a promjena u staničnoj komunikaciji očituje se kao disbalans, stres ili defekt (višak ili manjak).

Kako točno izgleda jedan takav pregled odnosno tretman?

Klijent dolazi kod nas, malo popričamo, uzmemo neke općenite podatke od osobe kao što je tjelesna težina, visina i dob. Nakon toga se on lagano opusti na Bioscanu uz kromoterapiju uz određene frekvencije i zvukove, a za to vrijeme mjerimo elektromagnetno polje tijela i mjerimo heart rate variability. Na temelju toga onda program koji je učitan u kompjutoru izbacuje pojedine vrijednosti. Pratimo stanje cijelog organizma po određenim organskim sustavima i razinu stresa po kojoj se određuje i dob organizma, kako se bioritam odvija kroz dan itd., ispričala nam je Gracija o cijelom ugodnom procesu koji smo i sami isprobali.

Nakon čitanja rezultata, ovisno o stanju organizma, razgovor se nastavlja u smjeru eventualnih tretmana u wellnessu i mindfullnessu Terma Sveti Martinu.

Prilagođavamo što bi za čovjeka bilo najbolje koristiti ovdje kod nas. Isto tako prilagođavamo eventualno prehranu, prema nekakvoj detox prehrani, prema biodinamičkim namirnicama ili eventualno nekakvim tretmanima s eteričnim uljima. Ako se uoči nekakvi teži zdravstveni problem ili nešto, onda se čovjek upućuje kod specijalista. Mi u našem resortu imamo polikliniku Lumbalis u kojoj se mogu napraviti nekakvi detaljniji liječnički pregledi., dodala je Gracija o potpunom tretmanu koji se može dobiti baš kod njih, u najpoznatijim međimurskim Termama.

Nadodaje još i kako se ljudi često boje odlaska liječniku ili pak na specijalističke preglede čekaju dugo, a ovom bezopasnom, umirujućom metodom koju smo i sami isprobali uz nježnu glazbu i pozitivne slike saznajete u kojem smjeru treba krenuti i gdje tražiti uzroke vaših zdravstvenih problema. 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju