Majstor visoke mode Ivica Skoko još je jednom pokazao zašto nosi titulu neprikosnovenog kralja glamura.

Galerija

Druge večeri tjedna mode Bipa FASHION.HR, Skoko je predstavio novu kolekciju pod pokroviteljstvom branda Perwoll, a reviju su došle vidjeti brojne zvijezde koje su zasjale u kreacijama poznatog dizajnera.

Glumice, pjevačice, voditeljice, sve žene koje za posebne prigode biraju Skokin potpis, bodrile su dizajnera iz prvog reda: Iva Mihalić, Lana Gojak, Ana Maras Harmander, Iva Mihalić, Jelena Glišić, Borna Kotromanić, Danijela Gračan, Ecija Ivušić, Maja Cvjetković, Antea Kodžoman, Antonia Dora Pleško, Nives Celzijus i brojni drugi.Dramatična, glamurozna, veličanstvena revija oduševila je posjetitelje savršenom kombinacijom bogate kolekcije i minimalističke piste, kojom su dominirale Skokine manekenke poput boginja u dugim večernjim haljinama.

Dramatičan dojam večernjih haljina pojačale su frizure i makeup po kojima je Skoko poznat, a koje su poput ukrasa na njegovim haljinama dale poseban potpis reviji.

Crna je i dalje omiljena boja jednog od najpoznatijih i najuglednijih dizajnera naše modne scene, no ovog puta Skoko je u kolekciju uvrstio i nekoliko modela u boji kože i dimno sive, kao stvorene za zaljubljenice u punokrvnu feminiziranost. Naglašena ženstvenost i suptilna provokativnost predstavljene su kroz toalete i haljine s prozirnim elementima, dok su tračak glamura prizvali modeli u kolekciji ukrašeni svjetlucavim modnim dodacima.

Ivica Skoko predstavio novu kolekciju - 1
Crna je i dalje omiljena boja domaćeg dizajnera (Foto: Fashion.hr)

Pri kreiranju nove kolekcije Skoko je imao viziju snažne žene koja ne pristaje na kompromise, posebno ne u pitanju luksuzne mode. Ta žena ponosno i profinjeno nosi svaki komad dizajnerske odjeće.

Ženstvena, tajanstvena, neuhvatljiva i zanimljiva žena je kakvom je vidi Ivica Skoko, nakon kojeg će i brojna druga modna lica predstaviti svoje kolekcije na Bipa FASHION.HR-u.

Robert Sever će predstaviti kolekciju u suradnji s beauty brandom Noelle, dok će svoje nove ideje publici predstaviti i dobro poznati BiteMyStyle by Zoran Aragović pod pokroviteljstvom Philipsa, te Branka Donassy, Marina Design, KLISAB, Twins, Anthony Avangard, Jelena Holec i Spirit by T.B. Hrvatski brand s londonskom adresom, Staša design, ove sezone također predstavlja svoju novu kolekciju zagrebačkoj publici, a prvi put na pisti Bipa FASHION.HR-a nastupit će dvojac Les Emaux.