Blagdan su najslađi Božić uz Kraš

Bliže nam se blagdani i uzbudljivo vrijeme darivanja! Darivanje voljenih osoba unosi posebnu toplinu u najljepši dio godine.Malo koji poklon, kao čokoladne slastice, dolazi ravno do srca onih do kojih nam je stalo.
I ove godine blagdane dočekujemo asortimanom pralina koje neodoljivo mirišu na tradiciju - Bajadera, Griotte i Fontana. Za sve sklone otkivanju novih okusa tu su i premium izdanja Dorina čokolade s prvom fuzijom okusa za sve ljubitelje aromatičnih doživljaja u prigodnom zlatnom pakiranju, spremne za darivanje. Blagdanskom ugođaju svakako će doprinijeti i keks kojeg dobro poznajemo ove godine u božićnom izdanju, naša Domaćica, s okusom medenjaka. A za najmlađe tu je Slatka bajka - prepoznatljiv paketić pun poznatih slatkiša i hrskavih štapića, Mini Tortica upakirana u najslađi, hrskavi, snježni paketić te Ki-Ki Xmas gumioze u dva sloja pjenasto – gumenih bombona kriju se zabavni voćni okusi veselim božićnim oblicima bora, zvijezde repatice, čizmice, soba, djeda Božićnjaka i medenjaka,.

PR PR (Foto: PR)


Kraševu slatku blagdansku priču ispričali smo kroz neodoljivu, emotivnu TV kampanju praćenu atraktivnim izlaganjem na prodajnim mjestima diljem Hrvatske te zabavnom digitalnom kampanjom na društvenim mrežama.
Bit Kraševe slatke kampanje je blagdanski duh ljubavi, veselja, druženja i zajedništva oživljen kroz animirani zaljubljeni par i veselo slatko društvo Kraš proizvoda - „slatkiša“. Svaki od proizvoda: Domaćica, Ki-Ki, Dorina, Fontana, Griotte priča svoju blagdansku priču o ljubavi, veselju, druženju, zahvalnosti i zajedništvu. Slatkišima je dodatno udahnut život pa su tako dostupni su kao stickeri/gifovi s prigodnim i zabavnim blagdanskim porukama kojima možete zasladiti svoju blagdansku društvenu komunikaciju.
Kako ne bi sve ostalo samo na dobrim željama od početka prosinca do samog Božića svaki dan dijelimo zabavu, motivaciju i poklone putem Kraš adventskog kalendara, dostupnog na Kraš Instagram profilu.
Zabavite, motivirajte i podsjetite Kraš duh blagdana: ljubav, veselje, druženje, zahvalnost i zajedništvo.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju