Mango je izbacio posebnu kolekciju sačinjenu od odjevnih komada namijenjenih partijima i slavljima koji su pred nama. Kolekcija "Before Midnight" prepoznatljiva je po puno, sjaja, šljokica, baršunu i nepobjedivoj crnoj

Galerija Kolekcija 'Before Midnight' iz Manga - 2 Kolekcija 'Before Midnight' iz Manga - 10 Kolekcija 'Before Midnight' iz Manga - 9 +9 Mango, 169,90 kn Sezona domjenaka, partija i slavlja samo što nije počela, a kako biste se na njima osjećali dobro i izgledali sjajno, Mango predlaže odjevne komade iz posebne svečane kolekcije "Before Midnight" (Prije ponoći) kreirane upravo za svečane prilike.

U posebnoj Mangovoj kolekciji 'Before Midnight' naći ćete odjevne komade idealne za domjenke, partije i slavlja koji su pred nama

Riječ je o vrlo nosivim artiklima, od mini suknji do mekanih kaputa, a uključeni su i basic komadi poput užih crnih hlača i mom traperica šireg kroja koje možete nositi i ostatak godine. Kombinirajte ih uz crnu majicu sa šljokicama ili od polu prozirne čipke i dobit ćete kombinaciju kao stvorenu za party.

Zvijezda kolekcije definitivno je dugačka haljina od zelenog baršuna u kojoj ćete sigurno biti primijećeni. Uz zlatni nakit ova kreacija iz Manga izgledat će posebno glamurozno i "filmski".

U fotogaleriji pogledajte 12 komada iz Mangove svečane kolekcije "Before Midnight" i inspirirajte se za vlastiti slavljenički odjevni stil.
Kolekcija 'Before Midnight' iz Manga - 8 Mango, 349,90 kn (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju