Stota obljetnica kultnog parfema Chanel N°5 poslužila je kao inspiracija za blagdansko uređenje pariške trgovine ove modne kuće.

Pročelje zgrade na adresi 19 rue Cambon prolaznicima tako oduzima dah prije svega zahvaljujući svjetlucavoj konstrukciji u obliku ovog kultnog parfema koji je pravi simbol snage i izvrsnosti ove modne kuće. Tu su i neizostavne zvijezde kao podsjetnik na to koliko je Gabrielle Chanel bila fascinirana svemirom.

Sve skupa čini svjetlosnu instalaciju iz snova koja će brojnim stanovnicima i posjetiteljima glavnog francuskog grada biti neizostavna lokacija za posjet ovih blagdana.

Slika nije dostupna Prvi put iz Chanela: Najluksuzniji i najposebniji adventski kalendar o kojem maštamo

Podsjetimo, Chanel je nedavno oduševio javnost i kada je predstavio svoj adventski kalendar koji je u trenu postao predmet želja mnogih dama. I kalendarom je odana počast poznatom parfemu pa umjesto s brojem jedan cijela priča s kutijicama prepunima najdivnijih iznenađenja počela s brojem pet.

Slika nije dostupna Ni Hrvatice im ne mogu odoljeti: 10 parfema koje obožavaju slavne dame

Sada ćemo se još jednom vratiti na svjetlucavu instalaciju s početka priče i pozvati vas da u našoj galeriji pogledate jedan od najljepše ukrašenih izloga ovih blagdana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju