Blake Lively uvijek privlači pažnju svojim modnim odabirima – bez obzira na to nosi li raskošnu dizajnersku kreaciju na crvenom tepihu uoči nekog važnog događanja ili je uhvaćena fotoobjektivom u ležernom izdanju prilikom obavljanja svakodnevnih sitnica.

Galerija Blake Lively u bikiniju na snimanju filma Opasnost iz dubine Vitamin A bikini prodavao se svojevremeno u Walmartu po cijeni od 700-injak kuna Vitamin A bikini prodavao se svojevremeno u Walmartu po cijeni od 700-injak kuna +0 Blake Lively u bikiniju na snimanju filma Opasnost iz dubine

Blake Lively privukla je mnogo pozornosti i svojom posljednjom objavom na Instagramu – fotografijom u bijelom bikiniju – kakve rijetko kada objavljuje na društvenim mrežama.

Holivudska glumica, koja je upravo ispuhala 35 svjećica na rođendanskoj torti, podijelila je dio opuštene atmosfere s ljetnog odmora.

Za uživanje uz bazen odabrala je bijeli bikini kalifornijskog brenda Vitamin A poznatog po održivo proizvedenim kupaćim kostimima i odjeći za plažu.

Točnije, odabrala je njihov komplet od reciklirane sintetike koji su izbacili na tržište još 2017. godine i koji više nije dostupan za kupnju. Bijela boja bikinija savršen je izbor za sve dame koje žele naglasiti svoju preplanulu put.

Gornji dio bikinija – EcoLux Ballerina – izgleda poput crop topa s kratkim rukavima koji se veže ispod grudi te prilagođava damama ovisno o njihovoj konfekcijskoj veličini.

Sparila ga je s bikini gaćicama niskog struka istog brenda - EcoLux Super Nova Bottom – koji je ukrašen zlatnim kolutima.

Na stranicama američkog lanca supermarketa Walmart, gdje se kupaći kostim svojevremeno prodavao po cijeni od oko 95 dolara, odnosno sedamstotinjak kuna, stoji kako je riječ o zabavnom sportskom bikiniju s daškom seksepila koji je savršen za medeni mjesec.

Vitamin A bikini prodavao se svojevremeno u Walmartu po cijeni od 700-injak kuna Vitamin A bikini prodavao se svojevremeno u Walmartu po cijeni od 700-injak kuna (Foto: Vitamin A / Walmart)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju