Blake Lively je trendseterica koja voli eksperimentirati s novim i neobičnim krojevima te materijalima. Pokazala je to i svojom posljednjom street style kombinacijom kojem su dominirali svakodnevni, ali neizgled nespojivi detalji.

Galerija Blake Lively - 3 Blake Lively - 5 Blake Lively - 2 +1 Baršinasti sako Brunella Cucinellija prodaje se po cijeni od oko 18.000 kuna
Američka glumica snimljena je na ulicama New Yorka u baršunastom plavom odijelu talijanskog dizajnera Brunelloa Cucinellija sastavljeom od prsluka i hlača, preko kojeg je nosila baršunasti kaputić u tamnocrvenoj boji.

I tu ne bi bilo ništa čudno, da se ispod raskopčanih sakoa nije nazirala gola kože. Ne samo da ova kombinacija nije uključivala nošenje bluze ili topa, nego se mjesta nije našlo niti za grudnjak. Blake Lively - 1 Baršinasti sako Brunella Cucinellija prodaje se po cijeni od oko 18.000 kuna (Foto: www.mytheresa.com)

Neobičnu kombinaciju zgodna je mama jednogodišnje Inez i trogodišnje James dopunila vrtoglavo visokim potpeticama s potpisom omiljenog joj dizajnera Christiana Loubotuina, predimenzioniranom trobom plave boje te s nešto nakita.

Da je spremna za jesenske trendove pokazala je i novom bojom kose. Plave uvojke Blake je zamijenila onima u boji medene karamele. Blake Lively - 2 Blake Lively u baršunastom izdanju na ulicama New Yorka (Foto: Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju