Nije tajna kako slavne osobe obožavaju nositi dizajnersku odjeću. Iako je izbor "krpica s potpisom" ogroman, zna se dogoditi da dvije osobe u razmaku od nekoliko mjeseci obuku isti komad

Upravo to se dogodilo s glumicom Blake Lively i prvom damom SAD-a, Michelle Obamom. Obje su poznate po svom specifičnom stil odijevanja, no čini se da kada su haljine u pitanju one dijele isti ukus.

U ovom slučaju radi se o haljini na preklop iz Resort kolekcije poznate dizajnerice Diane von Furstenberg čija je cijena oko 3500 kuna.

Blake je ovu colorblock haljinu nosila prva, u srpnju ove godine dok je bila trudna. Lijepa glumica ju je drugačije stilizirala te joj je poslužila kao svojevrsni ogrtač oko haljine s plavim šljokicama iste dizajnerice. Outfit je upotpunila sa svjetlucavim štiklama.

Michelle je pak ovu haljinu nosila nedavno tijekom jednog službenog posjeta na Havajima. Njezin look je bio vrlo jednostavan, ali dovoljno elegantan za prvu damu. Kosa joj je bila podignuta, nosila je ravne sandale, a od nakita se odlučila na okrugle naušnice i nekoliko narukvica.

Kome bolje pristaje haljine Diane von Furstenberg?

glasova:

Izborom iste haljine Blake i Michelle pokazale su svoju svestranost te kako se jedan komad odjeće može nositi na više načina.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju