Blake Lively u društvu supruga pojavila se na službenoj državničkoj večeri u Bijeloj kući, za što je odabrala prilično hrabru haljinu jednog britanskog modnog brenda


Blake Lively
u svijetu mode je poznata po nošenju glamuroznih dizajnerskih rješenja koja laskaju njenim ženstvenim adutima. Svoje obožavatelje iznenadila je odabirom i na gala večeri u Bijeloj kući u Washington, D.C.-u koja je priređena u čast kanadskog premijera Justina Trudeaua.

Američka glumica blistala je u srebrnoj haljini dugih rukava brenda Ralph & Russo iz nove couture kolekcije za proljeće /ljeto 2016. godine s dubokim izrezom na predjelu grudi i nogu. Srebrnu haljinu sparila je sa štiklama u boji kože koje su dodatno produljile noge lijepe glumice i produbile iluziju nagosti.

 

A photo posted by Ralph & Russo (@ralphandrusso) on


S obzirom da je riječ o modelu napravljenom od podatnog satenskog materijala, ali i vrlo odvažnog kroja nalik na ogrtač, Blake je u njemu pažljivo koračala kako ne bi otkrila previše. No na nekoliko fotografija ipak je pokazala da nosi stezne gaćice s produljenim nogavicama do pola bedra koje ženama jamče užu figuru.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kako je Blake Lively izgledala na državničkoj večeri u Bijeloj kući.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju