Blake Lively bila je jedna od slavnih uzvanica na predstavljanju nove kolekcije Michaela Korsa za proljeće / ljeto 2024 u New Yorku.

Galerija Blake Lively na reviji Michaela Korsa u New Yorku Blake Lively u kompletu s potpisom Michaela Korsa Blake Lively u odvažnom kompletu s uzorkom žirafina krzna +0 Izdanje je nadopunila smeđim kožnatim dodacima

Blake Lively plijenila je pažnju na reviji u smeđom izdanju s potpisom Michaela Korsa. Nosila je komplet s uzorkom žirafina krzna koji se rijetko kada viđa u modnim krugovima.

Komplet se sastojao od kratke suknje i odgovarajućeg strukiranog kaputa s uzorkom žirafina krzna, a ispod koje je provirivala majica u smeđoj boji.

Blake Lively u odvažnom kompletu s uzorkom žirafina krzna Blake Lively u odvažnom kompletu s uzorkom žirafina krzna (Foto: Profimedia)

Riječ je o odvažnom printu s kojeg je teško skrenuti pogled, a u kojem ćete uvijek biti primijećeni.

Holivudska glumica na nogama je nosila smeđe čizme visokih sara i povišenih potpetica uz koje se lijepo uklopila i kožnata torbica u istoj nijansi.

Izdanje je nadopunila smeđim kožnatim dodacima Izdanje je nadopunila smeđim kožnatim dodacima (Foto: Profimedia)

Izdanje je, pak, nadopunila s predimenzioniranim komadom nakita - upečatljivim parom visećih okruglih naušnica.

Michael Kors za proljeće i ljeto 2024. godine predlaže odvažni uzorak žirafina krzna, a koji će ukrašavati sve od odjeće do modnih dodataka njegovog brenda.

  Blake Lively: Najbolji dokaz da se i u trenirci može izgledati vrlo glamurozno Blake Lively u crvenoj trenirci na Super Bowlu - 3 Blake Lively u crvenoj trenirci na Super Bowlu - 1 Blake Lively u crvenoj trenirci na Super Bowlu - 2 +2 Blake Lively u crvenoj trenirci na Super Bowlu - 5

Platforme s vrtoglavim potpeticama od 14 centimetara koje Blake Lively tako dobro nosi Blake Lively - 2 Blake Lively - 5 Blake Lively - 3 +4 Blake Lively - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju