Blake Lively bila je gošća na događanju Variety's Power of Women održanom u New Yorku za koji je izabrala zeleni kombinezon. Jedan detalj na kombinezonu posebno je upadao u oči

Američka glumica Blake Lively prisustvovala je svečanosti Variety's Power of Women na kojoj su se okupile slavne žene koje na razne načine pomažu u rješavanje globalnih problema i stvaranju boljega društva.

'Kombinezon predugačkih nogavica koji je nosila Blake Lively nije svima 'sjeo''

Blake je tako angažirana oko suzbijanja dječje pornografije te radi s organizacijom Child Rescue Coalition, a kao majka dvoje djece sigurno je vrlo osjetljivo na ovaj problem. Za događanje održano u New Yorku 29-godišnja ljepotica odjenula je elegantni zeleni kombinezon njujorškog dizajnera Brandona Maxwella koji je istaknuo njenu ženstvenu figuru, no jedan detalj posebno je upadao u oči.

Riječ je o širokim nogavicama kombinezona koje su toliko dugačke da u potpunosti prekrivaju cipele te se vuku po podu. Blake nije jedina koja bira predugačke hlače, kao što se može vidjeti i u našoj foto galeriji, a ovaj trend nije "sjeo" svima, štoviše mnogi ga ne mogu razumjeti jer predugačke nogavice, prvenstveno, nisu praktične s obzirom da se o njih možete saplesti, a i lako se zaprljaju kada se vuku po podu.

Ankete

(6311) Sviđa li vam se trend predugačkih hlača širokih nogavica?

rezultati povratak glasova423
rezultati

Nerijetkima je upitna i estetika ovog trenda jer smatraju da predugačke hlače u kojima se ne vidi ni vrh cipela jednostavno ne izgledaju lijepo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju