Blake Lively bila je jedna od glavnih gošći na događanju Artists Dinner povodom 17. Tribeca filmskog festivala. Njujorški event u organizaciji modne kuće Chanel odaje počast umjetnicima koji doprinose radu filmaša koji sudjeluju na popularnom festivalu.

Galerija Blake Lively u šarenom odijelu modne kuće Chanel - 5 Blake Lively u šarenom odijelu modne kuće Chanel - 7 Blake Lively u šarenom odijelu modne kuće Chanel - 2 +4 Blake Lively nosi šareno odijelo iz kolekcije proljeće/ljeto 2024. modne kuće Chanel

Blake Lively za tu večernju prigodu odabrala je odijelo koje zbog svojeg dezena nije nimalo klasično.

Blake Lively u šarenom odijelu modne kuće Chanel - 2 Blake Lively nosi šareno odijelo modne kuće Chanel (Foto: Profimedia)

Glumica nosi odijelo iz kolekcije proljeće/ljeto 2024. modne kuće Chanel na kojem se ističe veliki šareni cvjetni uzorak upotpunjen sitnim Chanelovim logom. Kako se čini Blake je sako nosila na golo tijelo, a ispod zvonolikih nogavica hlača izvirivale su crne sandale.

Blake Lively u šarenom odijelu modne kuće Chanel - 6 Blake Lively sako nosi na golo tijelo (Foto: Profimedia)

Stajling za večeru na 17. Tribeca filmskom festivalu Blake Lavely upotpunila je crnom Chanelovom torbicom punom svjetlucavih ukrasa te prstenjem ukrašenim prozirnim i kamenjem u boji. Istaknula se i manikura zgodno usklađena s uzorkom na odijelu.

Blake Lively u šarenom odijelu modne kuće Chanel - 3 Blake Lively manikuru je zgodno uskladila s uzorkom na odijelu (Foto: Profimedia)

Minica Blake Lively u kojoj je nemoguće ostati nezamijećen, a koja će biti hit ovog proljeća Blake Lively na reviji Michaela Korsa u New Yorku Blake Lively u kompletu s potpisom Michaela Korsa Blake Lively u odvažnom kompletu s uzorkom žirafina krzna +0 Izdanje je nadopunila smeđim kožnatim dodacima

Blake Lively: Najbolji dokaz da se i u trenirci može izgledati vrlo glamurozno Blake Lively u crvenoj trenirci na Super Bowlu - 3 Blake Lively u crvenoj trenirci na Super Bowlu - 1 Blake Lively u crvenoj trenirci na Super Bowlu - 2 +2 Blake Lively u crvenoj trenirci na Super Bowlu - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju