Duga plava kosa godinama je zaštitni znak američke glumice Blake Lively koja se na premijeri svog novog filma pojavila s novom frizurom i zbunila mnoge

Nakon rođenja druge kćerkice Ines u rujnu 2016. godine Blake Lively uzela je stanku od glume kako bi se posvetila majčinstvu.

U međuvremenu je snimila film "All I See Is You", čije se premijerno prikazivanje održalo u Los Angelesu. U psihološkoj drami redatelja Marca Fostera Blake glumi slijepu ženu kojoj se vraća vid, a uslijed toga postaje svjesna uznemirujućih detalja o svom životu.

Na prikazivanju filma glumica je predstavila novu frizuru.

Na prikazivanju filma glumica je predstavila novu frizuru, a radi se o popularnom lobu za koji je zaslužan poznati frizer Rod Ortega.

Upravo su zbog frizera mnogi zaključili kako Blake ipak nije odrezala svoje duge plave valove, nego se radi samo o dobroj optičkoj iluziji. Naime, Ortega je poznat po vrlo uvjerljivim "lažnim" frizurama. Na mogućnost lažnog loba upućuje i činjenica da se glumici uopće ne vide vrhovi, što bi bilo neizbježno da je uistinu skratila kosu.

Blake se još uvijek nije oglasila i otkrila radi li se o stvarnoj promjeni, ali vrijeme će uskoro pokazati je li se uistinu ošišala ili se samo poigrala s našom maštom.

U galeriji pogledajte modna izdanja Blake Lively.
 

 

A post shared by Patrick Ta (@patrickta) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju