Poznata sportašica Blanka Vlašić rodila je sinčića. Njezino prvo dijete došlo je na baš poseban dan jer Blanka danas slavi svoj 39. rođendan.

Kako doznaje 24 sata, mama i beba su dobro, a maleni je dugačak 53 centimetra i težak 4500 grama. Ponosni roditelji odlučili su mu dati baš posebno ime – Mondo, koje na talijanskom znači svijet.

Svakome je roditelju njegovo dijete centar svijeta, pa ne čudi što su ponosni roditelji malenom sinčiću odlučili dati baš to ime.

Iako je to posebno ime najpopularnije u SAD-u, originalno dolazi iz Japana i označuje dijalog između učitelja i učenika koji se odvija kako bi se rodila unutarnja snaga.

Ta je unutarnja snaga osnova razvitka svakog djeteta koja mu pomaže da se razvije u dobru osobu koja će kroz život srčano pomagati drugim ljudima.

Također, značenje pridjeva mondo znači izvanredno i upečatljivo, ono što će zasigurno ostaviti trag kao neponovljivo i posebno.

Najslađe iščekivanje: Poznate Hrvatice otkrile kako je izgledala njihova trudnoća Hana Huljić i Tonči Huljić Trudnoće poznatih Hrvatica Trudnoće poznatih Hrvatica +4 Trudnoće poznatih Hrvatica

Vjerujemo kako će malenome Mondu ime baš dobro pristajati i da će odrasti u snažnu osobu koja drugima želi dobro, baš kao što kaže značenje njegova imena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju