Bez obzira na to koliko godina imali, mame su naš centar svijeta. To nam je svojom posljednjom objavom na Instagramu pokazala i Maja Šuput napisavši emotivnu čestitku za rođendan svojoj mami Danici.

Sretan rođendan najdražoj mami i baki. Da nam budeš zdrava, vesela i sretna još sto godina. Volimo te najviše na svijetu, napisala je Maja ispod fotografije na kojoj baka Danica i njezin unuk Bloom poziraju nasmiješeni.

Ipak, najslađi je dio objave video u kojemu Bloom baki pjeva pjesmu. Sretan rođendan, baka Danice, otpjevao je talentirani mališan i baki poslao najslađu pusu, a Maja je s pratiteljima podijelila kako je sam uzeo mobitel kako bi baki otpjevao svoju verziju.

Maja Šuput na društvenim mrežama redovito dijeli fotografije sinčića Blooma. Radosni i zaigrani dječak obožava pjevati i plesati, a svojim talentima uveseljava pratitelje na društvenim mrežama i svoje roditelje čini tako ponosnima.

  Koji veseljak! Bloom je snimio selfie s mamom i tatom i još jednom rastopio slatkoćom Bloom Tatarinov Bloom Tatarinov snimio je selfie s mamom i tatom Maja Šuput i Bloom Tatarinov +5 Maja Šuput i njezin preslatki sinčić Bloom u kombinacijama od trapera

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju