Još nas nešto više od dva mjeseci dijeli do Nove 2024. koja će sa sobom donijeti zanimljive trendove, kako u modi i ljepoti, tako i u uređenju interijera. Jedan od trendova kojega svake godine s nestrpljenjem čekamo jest hit boja nadolazeće godine.

Galerija Blue Nova Blue Nova Blue Nova +10 Blue Nova odlično se slaže s bijelom

Benjamin Moore, popularni američki brend boja za zidove objavio je boju koja će biti hit u nadolazećoj godini.

Nakon što je ovu godinu obilježila takozvana Raspberry Blush 2008-30, odvažna koraljna boja s ružičastim tonovima, sada je Moore bojom 2024. proglasio hrabru i upečatljivu, a istovremeno nježnu boju Blue Nova 825.

Ovu boju karakterizira primamljivi srednji ton koji u ravnotežu dovodi dubinu, intrigu, privlačnost i uvjeravanje. Ova osvježavajuća plava boja ima elemente ljubičaste koja joj daje dodatnu dubinu. Najbolje funkcionira u kombinaciji s mekom, bijelom obradom i odlično izgleda u domovima, ali i u uredima koji su okrenuti modernom uređenju, rekla je Andrea Magno, direktorica marketinga i razvoja boja u Mooreu.

Blue Nova Blue Nova odlično se slaže s bijelom (Foto: Living4media)

Blue Nova je boja ispred svog vremena. Palete primorskog štiha tek trebaju osvojiti privatne i poslovne prostore, a na put oko svijeta krenula je uz Sjeverne Amerike.

Blue Nova je nježna, a bogata, hladna, a umirujuća i upravo je to čini savršenom za svaki interijer. Bilo da ovom bojom želite obojiti dnevni boravak, spavaću sobu ili ured – ona će stvoriti dobru atmosferu, učiniti vas produktivnijim, ali i opuštenijim.

Poput Raspberry Blush iz 2023., Blue Nova nam nudi dašak sreće u domovima. U usporedbi s Raspberry Blush, Blue Nova boju je lakše uklopiti u dom, ali i u modne kombinacije.

Stručnjaci za uređenje interijera napominju kako bi ovom bojom najbolje bilo naglasiti jedan zid u prostoriji.

Blue Nova Blue Nova u kombinaciji s drvenim podvima izgleda doista efektno (Foto: Living4media)

Ovaj ton ne uklapa se sa zemljanim tonovima, kao ni s ljubičastim podtonovima. Blue Nova je savršena u kombinaciji s mramorom, kvarcom, drvenim podovima i sivkastim namještajem.

Zavirite u galeriju na početku teksta i provjerite kako Blue Nova nijanse možete uklopiti u svoj dom. U galeriji možete pogledati palete boja koje će također biti popularne u nadolazećoj godini. 

Blue Nova Blue Nova slaže se s mramorom, drvenim podovima i kvarcom (Foto: Living4media)

Bit će hit u 2023.: Živa boja u domu koja ide savršeno uz neutralne tonove Raspberry Blush 2008-30 boja je koja će vladati u 2023. godini - 5 Raspberry Blush 2008-30 boja je koja će vladati u 2023. godini - 6 Raspberry Blush 2008-30 boja je koja će vladati u 2023. godini - 7 +9 Raspberry Blush 2008-30 boja je koja će vladati u 2023. godini - 2

  20 ideja kako uklopiti sve nijanse zelenih zidova u svoj dom Interijeri sa zelenim zidovima - 20 Interijeri sa zelenim zidovima - 19 Interijeri sa zelenim zidovima - 18 +16 Interijeri sa zelenim zidovima - 17

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju