Glumica Florence Pugh itekako zna privući pozornost na crvenom tepihu. Na nedavno održanoj dodjeli Oscara uvrštena je na popis najbolje odjevenih dama i to nije jedini put da se našla na takvoj listi.

Galerija Talijanski bob glumice Florence Pugh Talijanski bob glumice Florence Pugh Talijanski bob glumice Florence Pugh +6 Frizure glumice Florence Pugh

Međutim, još jedan detalj kojim mlada glumica redovito privlači pozornost su njezine frizure. Još je 2020. godine magazin Vogue pisao kako je kosa Florence Pugh bila pravi pobjednik sezone nagrada.

Glumica dobro zna da dobra frizura modno izdanje može učiniti dodatno zanimljivim, a javnost zna da je Florence Pugh osoba kod koje uvijek mogu potražiti inspiraciju kada je u pitanju kosa.

Mnogim damama tako je za oko zapela nova glumičina frizura koju je imala prilikom dolaska na snimanje emisije "Good Morning America".

Njezin šik talijanski bob s razdjeljkom sa strane bio je savršen prizor i frizura koju će mnogi poželjeti kopirati.

Talijanski bob glumice Florence Pugh Talijanski bob glumice Florence Pugh (Foto: Profimedia)

Frizer slavnih, Peter Lux, koji je zadužen za njezine frizure, stilizirao je glumičinu kosu tako da je napravio duboki razdjeljak. Jednu stranu kose zataknuo je iza uha, a ono što je frizuru učinilo posebnom su glamurozni valovi, koji su izdanju dali dašak starog Hollywooda.

Frizura poput ove može biti odlična opcija za svaki dan, ali i za svečane prigode u kojima želimo zablistati.

Inače, za sve dame koje već sada razmišjaju o talijanskom bobu, radi se o frizuri koju odlikuju bogat volumen, glatka tekstura i dužina dovoljna za vezanje kose u rep. Talijanski bob ima i suptilne slojeve koji kosi daju težinu i osiguravaju da izgleda punije i gušće. Prema riječima stručnjaka za kosu Toma Connella, njegova prednost je ta da se kosa može pomicati s jedne strane na drugu i svaki put izgledat će ponešto drugačije, ali jednako sjajno.

To je potvrdila i glumica, koja je s razdjeljkom sa strane i valovima frizuru učinila jednom od onih koje će se bez imalo sumnje kopirati.

Vrijeme je za šišanje? 10 slavnih dama s frizurama koje kopiraju žene diljem svijeta Bob Hailey Bieber ovih dana privlači veliku pozornost Lily James na dodjeli Zlatnih globusa Dua Lipa kao plavuša +2 Zoë Kravitz

Kako izgleda talijanski bob na glumici Florence Pugh, ali i njezine druge frizure kojima je oduševila javnost, pogledajte u galeriji na početku teksta.

Frizure glumice Florence Pugh Frizure glumice Florence Pugh (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju