Stručnjaci preporučuju da svakoga dana trebamo popiti barem osam čaša vode, ili otprilike 1,5 do 2 litre ove tekućine da bi nam organizam normalno funkcionirao. I dok je nekima ispijanje vode vrlo prirodan i jednostavan čin, drugi muku muče sa svim tim čašama.

Postoje brojni pojedinci kojima je teško posegnuti za vodom kad ne osjećaju žeđ, ne vole njezin okus ili su jednostavno prezaposleni pa zaborave popiti. Za takve je pametna boca Hidrate Spark 3 pravo rješenje.

Uz pomoć napredne senzorske tehnologije i mobilne aplikacije boca „prati“ unos vode pojedinca te ga podsjeća kad treba popiti. Ako već dugo niste popili vode ili zaostajete za dnevnim planom ispijanja, boca će zasvijetliti te vam tako ukazati da je vrijeme za osvježenje.

Voda 10 pobuna u tijelu koje nastaju kada ne pijete dovoljno vode

Dnevni plan za ispijanje vode možete jednostavno kreirati u besplatnoj aplikaciji HidrateSpark na temelju vaših specifičnih potreba i faktora poput visine, težine, dobi, razini tjelesne aktivnosti, ali i geografske lokacije na kojoj se nalazite.

Boca za vodu Hidrate Spark 3 napravljena je od najkvalitetnije plastike bez bisfenola A. U nju se može uliti 600 ml vode, a prodaje se preko Amazona u crvenoj boji po cijeni od 70 američkih dolara, odnosno oko 439 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju