Bio i eko proizvodi po povoljnijim cijenama u dm-u

Pri svakoj posjeti prodavaonicama dm-a možete pronaći proizvode koji sadrže ono najbolje iz prirode i koji su odraz održivog življenja i brige za okoliš. Pažljivim odabirom sastojaka i procesom obrade i proizvodnje tijekom kojih se posebna pozornost pridaje zaštiti okoliša, nastaju proizvodi prirodne kozmetike, bio hrane, proizvodi za higijenu i kućanstvo te eko proizvodi za bebe koje ove veljače, u zamjenu za 50 bodova, u dm-u možete kupiti uz 20 % popusta. Za kupnju povoljnih bio proizvoda koji sa sobom nose i bio odluke, dm vam je pripremio i poklon: praktičnu torbu za kupovinu.

Ako ste ljubitelj kuhanja, svojih 20 % popusta možete iskoristiti pri kupovini proizvoda osviještene prehrane. dmBio proizvodi organskog porijekla u svako jelo unijet će eko notu, a birati možete među više od 300 dmBio proizvoda. Bilo da se radi o umacima, tjestenini, kvinoji, kus kusu ili kokosovom ulju, sve što vam treba za pripremu ukusnih jela nosi ime dmBio. Ako pak tražite kulinarsku inspiraciju, svakako pratite dm na društvenim mrežama jer vas ondje očekuju praktični recepti i savjeti.

Dobre recepte uvijek je poželjno imati pri ruci u kuhinji pa je dm pripremio kulinarski dnevnik koji možete preuzeti za 100 bodova na blagajnama dm-a. Uz inspirativne citate i zanimljive činjenice o hrani, u njega ćete moći zapisati svoje najdraže recepte.

Veljača u dm-u pravo je vrijeme da otkrijete i male hrvatske proizvođače koji svoju ljubav prema prirodi pretvaraju u kvalitetne prirodne proizvode. Među njima je i Mala od lavande i njena hand made kozmetika, a možete upoznati i Ivana Veselića i njegove ekološki proizvedene džemove i namaze.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju