Odjenite nešto ružičasto i unesite vedrinu u ove sive jesenske dane. Ovom trendi bojom osim što ćete privući pažnju, poslat ćete i snažnu poruku.

Galerija Ružičasta je boje nade i optimizma Odjevni komadi i modni dodaci u ružičastoj boji - 1 Odjevni komadi i modni dodaci u ružičastoj boji - 8 +7 H&M, 150 kn

Ružičasta boja nije rezervirana samo za proljetno i ljetno razdoblje. Jesensko sivilo možete ''razbiti'' jarkim i pastelnim tonovima ružičaste koja je postala apsolutna vladarica trendova, a pogotovo tijekom mjeseca listopada.

Naime, ružičasta je zaštitna boja kampanje kojom se u cijelom svijetu obilježava međunarodni mjesec borbe protiv raka dojke. Kako biste oboljelima pokazali da nisu sami, a svoje bližnje upozorili na važnost prevencije raka dojke, unesite u svoju garderobu ovu optimističnu boju.

Jesensko sivilo možete ''razbiti'' jarkim i pastelnim tonovima ružičaste koja je postala apsolutna vladarica trendova.

Upravo ta boja predstavlja ženstvenost, suosjećanje, ljubav, ali i nadu. Stoga nije veliko iznađenje da je baš ta boja zaštitna boja borbe protiv raka dojke.

Bez obzira na to odaberete li vruću pink boju ili nijansu lososa, unijet ćete dozu nježnosti u svoju dnevnu kombinaciju.

U našoj fotogaleriji pogledajte ponudu tižičastih odjevnih komada i modnih dodataka.

Odjevni komadi i modni dodaci u ružičastoj boji - 8 Deichmann, 99 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju