Glumica Bojana Gregorić Vejzović i njen suprug, glumac Enes Vejzović bili su među gostima na događaju koji slavi ispijanje kave u dvoje u sklopu Svjetskog dana kave. Bojana je tom prigodom zablistala u izdanju kojem je nemoguće naći manu, kao i čitavoj pojavi prelijepe glumice

Bojana Gregorić Vejzović za svoje odjevne kombinacije uvijek dobije samo najbolje komentare, a ništa drugačije nije bilo ni na druženju održanom povodom Svjetskog dana kave.

Bojana Gregorić Vejzović za svoje odjevne kombinacije uvijek dobije samo najbolje komentare, a ništa drugačije nije bilo ni na druženju održanom povodom Svjetskog dana kave

Potaknuti jednom od najljepših ljubavnih priča modernog doba koja je ispisana prekrasnim stihovima dvoje mladih umjetnika, škotskog pisca Roberta Montgomeryja i engleske glumice, modela i pjesnikinje Grete Bellamacina, na Svjetski dan kave tri generacije poznatih hrvatskih parova družili su se uz šalicu kave.

Sandra Perković i Edis Elkasević, Bojana Gregorić-Vejzović i Enes Vejzović te Tihana Harapin Zalepugin i Saša Zalepugin svoju su ljubav još jednom iskazali kroz online aplikaciju uz slogan 'Jutarnji spoj uz kavu i stih'. Tri generacije poznatih parova napisala su i svoje ljubavne pjesme, a okupljene je najviše oduševila pjesma Enesa Vejzovića I Bojane Gregorić Vejzović naziva 'Recept':

'Dvije sirove duše

Baciti na vrelo ulje od strasti

Pržiti dok se ne spoje u jedno

Dodati šaku smijeha, prstohvat snova i bezbroj noćnih buđenja od šećernog dječjeg plača

Pirjati na životu i iskušenju

Servirati za vječnost


Napomena: Ni u kojem slučaju ne smanjivati vatru'


A vatreno odlično izgledala je Bojana koja je s pet komada, salonkama, suknjom, majicom, ogrlicom i torbicom, stvorila dnevni look za milijun dolara. Suknju cvjetnog uzorka brenda Seventy kombinirala je uz plave štikle i plavu majicu koja otkriva rame, dok su šarena ogrlica i crvena clutch torbica stavile točku na izdanje kojem je nemoguće pronaći manu. Kao ni čitavoj pojavi prelijepe 44-godišnje glumice kojoj bi na izgledu pozavidjele i žene u dvadesetima.

Prošetali smo trgovinama i pronašli 5 modnih komada inspiriranih Bojanom Gregorić Vejzović, a pogledati ih možete u foto galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju