Većinu žena ne treba previše uvjeravati u veliku moć torbi i cipela kada je u pitanju osmišljavanje odjevnih kombinacija. Koliko god neko naše izdanje bilo ležerno ili pak neutralno, dobra torba i cipele u sekundi će ga podići na novu razinu.

Galerija Street style izdanje Bojane Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović i njezina ljubimica Axa Efektne mokasine Bojane Gregorić Vejzović +2 Street style izdanje Bojane Gregorić Vejzović

Upravo su zato mnogim ženama i cipele i torbe često važnije od odjeće te si daju si oduška prilikom njihova odabira. S druge strane, ima i dama koje pak preferiraju klasičnije modele.

Svojim novim modnim izdanjem Bojana Gregorić Vejzović pokazala nam je da itekako voli efektne modele. Prelijepa hrvatska glumica i zvijezda nove sezone showa "Ples sa zvijezdama" Nove TV izvela je u šetnju 8-godišnju Axu, svoju udomljenu ljubimicu i obiteljsku mezimicu.

Street style izdanje Bojane Gregorić Vejzović Street style izdanje Bojane Gregorić Vejzović (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Pritom je odabrala vrlo ležerne odjevne komade. Jednostavne traperice ravnog kroja i T-shirt kombinirala je s muškom košuljom koju je posudila iz ormara svog sina Raula.

Moj odjevni stil pun je nemarno neskladnih kombinacija koje ponekad ispadnu šarmantno. To su uglavnom udobne kombinacije koje mi moraju omogućiti da stignem na petsto strana u što kraćem vremenu, smije se Bojana. Tijekom radnih dana, u periodima kada ima intenzivne probe u kazalištu kao i sada u intenzivnom periodu suradnje na "Plesu sa zvijezdama", njezin prioritet prilikom odijevanja definitivno je udobnost.

Pogotovo kada su u pitanju cipele.

Efektne mokasine Bojane Gregorić Vejzović Efektne mokasine Bojane Gregorić Vejzović (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Moraju mi omogućavati i brzo kretanje po gradu, pa tada nikada ne nosim visoku potpeticu. Nosim tenisice, udobne cipele. U posebnijim prilikama voli nositi visoke potpetice, pogotovo uz haljinu ili suknju jer žensku liniju čine još ljepšom, kaže Bojana. Za ovu prigodu odabrala je mokasine s predimenzioniranim potplatom u efektnoj nijansi koja je spoj smeđe, crvene i narančaste boje.

U ovom proljetnom periodu počinjem skidati sa sebe crnu i konačno malo više nosim boje, dodaje Bojana. Voli sve boje, ali na sebi preferira plavu, narančastu te zagasitije nijanse. Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica ističe kako ju je gotovo nemoguće vidjeti u nečem fluorescentnom.

Street style izdanje Bojane Gregorić Vejzović Street style izdanje Bojane Gregorić Vejzović (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Osim efektnih cipela, svoju ležernu dnevnu kombinaciju Bojana je razigrala i zanimljivom torbom. U pitanju je model brenda Coccinelle s uzorkom pitona, u nijansi koja se savršeno nadopunjavala s njezinim mokasinama. Nije ni premala ni prevelika, bucmastog je oblika pa dosta toga stane u nju, kaže glumica.

Dodaje kako se, kada je kod kuće, voli u potpunosti opustiti po pitanju odijevanja. Ima nešto relaksirajuće u toj odjeći za po doma kada je iznošena, zakrpana, polu za baciti. I moji susjedi mogu me sresti u takvim kombinacijama kad šećem sa psom pred spavanje, sa smiješkom zaključuje Bojana.

Bojana Gregorić Vejzović i njezina ljubimica Axa Bojana Gregorić Vejzović i njezina ljubimica Axa (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju