Revijom dizajnera Roberta Severa otvoren je 28. Fashion.hr, a među poznatim damama koje su došle pogledati nove kreacije hrvatskog dizajnera bila je i Bojana Gregorić Vejzović.

Galerija Eliza J, 1040 kuna WAYF, 907 kuna Topshop, 65 funti (562 kune) +0 Dorothy Perkins, 19.99 funti (173 kune)

Lijepa glumica na Instagramu je otkrila kako su za kombinaciju koju je nosila zaslužne njezina mama i kći.

Groznica subotnje večeri u utorak. Kombinezon mi kupila mama, stajling završila Zoe. Pazite kako ćete kritizirati, našalila se Bojana.

Izgledala je fantastično u srebrnom kombinezonu u potpunosti posutom blještavim šljokicama kojeg je su struku stegnula velikim crnim kožnatim remenom. Crni blejzer i pismo-torba u istoj boji odlično su nadopunili kombinezon, a za dodatnu dozu sjaja pobrinule su se srebrne naušnice u obliku zvijezde. Bojana je ovo izdanje zaokružila ružem jarke crvene nijanse koji joj sjajno pristaje.

Ovako upečatljivi odjevni komadi poput srebrnog kombinezona uvijek su mamac za poglede i odmah vas lansiraju u centar pažnje, a upravo se tamo na prvoj večeri Fashion.hr-a našla i lijepa Bojana. Opuštena i s osmijehom na licu, onako kako to rade prave dive.

U galeriji pogledajte nekoliko "šljokičastih" kombinezona po uzoru na Bojanu Gregorić Vjezović.

WAYF, 907 kuna WAYF, 907 kuna (Foto: Nordstrom)

Ako pak ne volite kombinezone, pogledajte proljetne modele haljina brenda C&A.

Već od 59 kuna: 15 novih proljetnih haljina iz C&A u svim konfekcijskim veličinama C&A, 132 kune C&A, 221 kuna C&A, 59 kuna +12 C&A, 184 kune

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju