Bijela košulja je modni klasik koji se nosi u različitim prigodama. Radi se o odjevnom komadu koji je idealan odabir za ležerne svakodnevne kombinacije, ali i za odlazak na poslovne sastanke.

Galerija Bojana Gregorić Vejzović H&M, 24,99 eura Reserved, 19,99 eura +6 Salsa (Europa92), 48,97 eura

Bijela košulja može se nositi uz suknje i finjak hlače, kao i traperice. Odličan par su joj i i štikle i tenisice, a upravo je njezina svestranost razlog zbog kojeg ima svoje mjesto u većini garderoba.

Da bijela košulja može biti i dio sjajnim ljetnih kombinacija dokazala je glumica Bojana Gregorić Vejzović koja uživa na odmoru na Pelješcu.

Na svom profilu na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira u bijeloj košulji s detaljima od čipke koji dominiraju prednjim dijelom.

Glumica je podvrnula rukave košulje koju je uparila s kratkim plavim trapericama. Izdanje je upotpunila ručnim satom i elegantnom ogrlicom, a njezini pratitelji poručili su joj da izgleda divno.

Svestrana bijela košulja će bez imalo sumnje biti nepobjedivi modni komad i u periodu pred nama, a za sve obožavateljice u galeriji na početku teksta izdvojili smo nekoliko modela iz trenutne ponude trgovina.

Najveći modni trendovi koji će se nositi ove jeseni Crvena će biti boja ove jeseni Crvenu boju za ovu jesen predlaže Stella McCartney i Victoria Beckham Plisirane haljine predlažu Paco Rabanne i Loewe +4 U modu se vraća peplum kroj. Dokazuju to i novi modeli brenda Tove i Richarda Quinna

Bojana Gregorić Vejzović: Detalj zbog kojeg obična bijela košulja postaje mamac za poglede Bojana Gregorić Vejzović H&M, 227 kn Levis (Europa 92), snižena cijena 419 kn (cijena prije sniženja 599 kn) +7 C&A, 227 kn

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju