Bojana Gregorić Vejzović na svom Instagramu podijelila je fotografiju sa svog radnog mjesta, snimljenu u dvorani zagrebačkog kazališta Gavella. Glumica na fotografiji uvježbava tekst predstave, a njezin šik stajling savršenu se uklopio među kazališne daske koje život znače.

Bojana Gregorić Vejzović pomno bira odjevne kombinacije i za radne obveze koje uključuju i kazališne probe i čitanje tekstova za predstave. Sa svojih gotovo 75 i pol tisuća pratitelja na Instagramu glumica je podijelila djelić radne atmosfere s fotografijom na kojoj drži radni tekst.

Ljubitelji mode nisu mogli ne primijetiti i njezin sjajan stajling kojim dominira plisirana suknja sivog metalik sjaja. Vrlo efektnu suknju Bojana je spojila s bež puloverom s predimenzioniranom dolčevita kragnom preko kojeg je nosila crnu kožnatu jaknu klasičnog bajkerskog stila.

U prvom planu su i baš mrak crne gležnjače u stilu kaubojki s rupičastim dijelom i visokom blok potpeticom. Upravo rupice čine ove niske kožnate čizme posebnima i zanimljivima te lako odvlače pažnju upravo na noge.

Bojana Gregorić Vejzović: Maksi haljina i čizme do bedara za izdanje koje bi poželio svaki crveni tepih Bojana Gregorić Vejzović u kreaciji Ivice Skoke na dodjeli nagrada Elle Style Awards - 3 Bojana Gregorić Vejzović u kreaciji Ivice Skoke na dodjeli nagrada Elle Style Awards - 4 Bojana Gregorić Vejzović u kreaciji Ivice Skoke na dodjeli nagrada Elle Style Awards - 2 +3 Bojana Gregorić Vejzović u kreaciji Ivice Skoke na dodjeli nagrada Elle Style Awards - 5

Bojana Gregorić Vejzović udala se u vjenčanici hrvatske modne kuće Linea Exclusive - 1 Bojana Gregorić Vejzović: Vjenčanica stara 18 godina koju bi mnoge mladenke i danas odabrale

Moć kazališta nije velika, ali je uvijek ključna. Dopire do onog dijela ljudi koji će naposljetku držati gredu kako se cijeli krov ne bi srušio na nas, citirala je Bojana Gregorić Vejzović uz fotografiju kazališnog redatelja Igora Vuka Torbicu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju