Bojana Gregorić Vejzović iskoristila je sunčani jesenski dan za šetnju gradom i pokoju fotografiju za uspomenu. Vrijeme je bilo idealno za boravak na otvorenom i za odjevnu kombinaciju u kojoj dominiraju traper suknja i tenisice koje su mnogim ženama omiljeni odabir za prijelazno razdoblje.

Bojana Gregorić Vejzović pratitelje na Instagramu obradovala je novom fotografijom na kojoj je glumica pokazala još jedno sjajno modno izdanje. Lijepi jesenski dan bio je prava prilika za odjenuti suknju, a Bojana se odlučila za model od trapera dužine do koljena. Svijetloplava suknja ispranog efekta prati liniju tijela te ima efektan poderani dio na lijevoj strani.

Uz usku suknju trendi istrošenog izgleda odlično su pristajale obična bijela majica s V izrezom i traper jakna klasičnog kroja u svijetloplavoj nijansi. Jednostavne bijele tenisice zaokružile su ležerno izdanje jedne od najbolje odjevenih Hrvatica. Upravo su bijele tenisice mnogim ženama favorit za prijelazna razdoblja jer svakom outfitu daju dozu elegancije bez da se odričemo maksimalne udobnosti.

Bojana Gregorić Vejzović: Kratka haljina za nezaboravno izdanje na vjenčanju prije 14 godina Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 4 Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 3 Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 2 +7 Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 5

Holding for the best of life, napisala je Bojana Gregorić u Vejzović uz fotografiju objavljenu na Instagramu, u prijevodu "Drži se za najbolje u životu". Motivirajuća poruka dobar je podsjetnik da svaki dan odaberemo fokusirati se na dobro i da odlučimo – biti sretni.

Glumica gradskog dramskog kazališta Gavella stajling je podigla s nekoliko komada nakita, a malo boje dodala je s ružičastom torbicom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju