Siječanj smo preživjeli, a dolazak veljače još nas je malo približio proljeću koje mnogi s nestrpljenjem iščekuju. Debele jakne, kaputi, čizme, dolčevite... sve su to odjevni komadi koje jako volimo, ali u nekom trenutku zasitimo se toplih slojeva i čekamo godišnje doba kojim vladaju haljine, traperice, tenisice, a onda i sandale i svi drugi divni proljetni komadi.

Galerija Proljeće 2022. obilježit će divne nijanse Rejina Pyo Emilia Wickstead +4 Aknvas

Proljeće svake godine obilježe i neke nove boje koje se istaknu kao popularnije od drugih. I dok svatko od nas ima najdraže boje kojih se ne odriče bez obzira na trendove, nekada nije loše razbiti kombinacije nekim novim tonovima.

Kada su u pitanju trendovi za proljeće 2022. i najave modnih stručnjaka, očekuje nas divna paleta boja koje će biti popularne. Radi se o bojama koje će proljetne modne kombinacije učiniti uzbudljivima i upečatljivima. No, ima tu i nijansi koje će se svidjeti ljubiteljicama neutralnijih tonova.

Boje koje donosimo u nastavku već sada možete uključiti u svoju garderobu i tako osvježiti modne kombinacije. Na dnu teksta čeka vas i anketa s pitanjem koja od ponuđenih boja vam se najviše sviđa.

1. Zelena boja

Kada bi se za proljeće 2022. morala izdvojiti jedna nijansa kojoj nitko neće moći konkurirati, onda je to zelena. Radi se o najzastupljenijoj boji na pistama, a nosit će se razne nijanse zelene od svijetle limete do zasićenog neona. Već sada možete nositi zeleno pletivo, a na proljeće zablistati u zelenim haljinama.

Rejina Pyo Rejina Pyo (Foto: Profimedia)

2. Barbie ružičasta boja

Ružičasta boja i sve njezine nijanse imaju stalno mjesto u mnogim garderobama, a ako ovo proljeće želite biti u trendu onda ćete birati nijanse koje bi i Barbie odobrila.

Emilia Wickstead Emilia Wickstead (Foto: Profimedia)

3. Maslac žuta boja 

Kremasti tonovi koji graniče sa žutom bojom bit će jako popularni u periodu pred nama. Dobili su svoje mjesto u kolekcijama za proljeće/ljeto 2022., a svidjet će se najviše minimalistima koji će imati mogućnost nositi boju koja je u trendu, bez da moraju birati previše istaknute nijanse.

Aknvas Aknvas (Foto: Profimedia)

4. Very Peri 

Radi se o nijansi koju je svjetski institu za boje odabrao kao boju koja će obilježiti 2022. godinu. Radi se o spoju plavi, crvenih i ljubičastih tonova, a ova boja već je u prošloj godini dobila svoje mjesto na modnim pistama.

Boja koja će obilježiti 2022. godinu na modnim pistama - 5 Valentino (Foto: Profimedia)

5. Narančasta boja

Oni odvažni neće pogriješiti ako odaberu najodvažnije nijanse narančaste koje uspiju pronaći. Ova boja, koja je često ostajala u sjeni ružičastih i zelenih tonova, nosit će se od glave do pete ili u obliku predivnih narančastih detalja.

Proenza Schouler Proenza Schouler (Foto: Profimedia)

6. Plava boja 

Dvije nijanse plave isticat će se među ostalima, a to su azurno plava nijansa i kraljevsko plava. Modni dizajneri pokazali su ih na modnim pistama, a zaljubljenice u modu i trendove uskoro će ih pokazivati na gradskim ulicama.

Stella McCartney Stella McCartney (Foto: Profimedia)

7. Bijela boja 

Iako bijela boja definitivno nije trend koji dođe i ode, odnosno radi se o boji koja je uvijek popularna, posebno u toplijem dijelu godine, ove godine uvrštena je na popise boja koje će biti posebno popularne jer su bijeli komadi preplavili modne piste pa su je i modni stručnjaci uvrstili na svoje popise trendi boja za proljeće 2022. godine.

Markarian Markarian (Foto: Profimedia)

Ankete

(8969) Boja koja mi se najviše sviđa je...

rezultati povratak glasova1183
rezultati

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju