U hladnijim mjesecima, kada se skrijemo ispod slojeva vune i drugih toplih materijala, kosa je ta koja može podignuti naš izgled. To je u nekim trenucima i jedini dio nas koji se nazire ispod kape.

Ako želite poslušati savjete stručnjaka, u nastavku je deset boja za kosu koje su prema njihovom mišljenju najljepši izbor za hladniji dio godine.

Ne radi se o nikakvim ekstravagantnim nijansama, već o dobro poznatim klasicima koji su kao stvoreni za elegantan i ležeran jesenski izgled bez obzira na to volite li više biti dio svijeta plavuša ili brineta.

1. Kontrolirana zlatna

Kada stigne hladniji period godine, mnogi se odlučuju za sofisticiranije, dublje nijanse, a kontrolirana plava je upravo jedna takva nijansa.

2. Topli espresso

Bogata, duboka smeđa nijansa još je jedan idealan izbor za jesenske mjesece za sve koji vole tamnije tonove na svojoj kosi.

3. Medeno pšenično plava

Ako ste u potrazi za savršenom nijansom plave kose, odgovor se možda krije u ravnoteži između toplog i hladnog. Medeno pšenična plava je takva boja koja će biti idealan izbor za hladniji dio godine.

4. Karamela

Kao suncem okupana, puterasta nijansa karamele divan je topli izbor za hladniji dio godine. Ova nijansa savršena je ravnoteža između crvene, plave i smeđe boje kose.

5. Bogata i tamna crvena

Samo zato što su temperature niske, ne znači da vaša kosa ne može biti vatrena. "Zapalite" kosu bogatom nijansom crvene boje i nećete pogriješiti.

6. Čokoladno smeđa

Čokoladno smeđa nijansa boje za kosu sjajno se slaže uz jesenku garderobu i ne zahtijeva česte odlaske frizeru.

8. Kestenjasto smeđa

Brinete se, kao i plavuše, odlično zabavljaju, vjerujte nam, a i toliko je nijansi među kojima mogu birati da smeđa kosa nikad ne mora biti dosadna. Nijansa sjajna za jesenski i zimski period je i kestenjasto smeđa.

9. Bakrena

Bakreno crvena boja seksi je i razigrana nijansa stvorena za one koji ove jeseni žele malo hrabriju promjenu kada je u pitanju boja kose, a istovremeno je izbor koji uvijek ima svoje mjesto među omiljenim bojama.

10. Kremasto plava

Dašak topline čini ovu nijansu tako poželjnom i kao stvorenom za sve koji hladni period godine žele provesti u svijetu plavuša.
 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju