Izraz 'što je starije to je bolje', vrijedi za vino, ali i najzgodnije holivudske muškarce s A- liste. Izdvojili smo fantastičnu petorku koja već desetljećima uspješno žari i pali, a koji su danas veće face nego u mladim danima


Osim što su izuzetno talentirani, najpopularniji svjetski glumci mogu se pohvaliti i nevjerojatnim šarmom, ali i faktorom X - muškim tajnim oružjem koje objedinjuje ljepotu, seksepil i snažnu karizmu.

S godinam je sve zgodniji:

glasova:

Upravo 'ono nešto' ima ova holivudska petorka koja već desetljećima ne silazi s trona najpoželjnijih na svijetu, bez obzira na to što njihova glumačka karijera više nije na samom vrhuncu kao što je bila prije 10 ili više godina. George Clooney, Brad Pitt, Gerard Butler, Hugh Jackman i Johnny Depp i danas osvajaju srca žena diljem svijeta, a u korist im ne ide samo karijera, već i godine.

Svi oni su već prešli 45. godinu života, a usporedivši njihove fotografije s onima iz mladih dana, slobodno možemo reći kako najseksepilniji frajeri na svijetu danas imaju više karizme i puno moćniji faktor -X.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju