Sestre Boudoir, Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić predstavljaju priču koja će još jednom dokazati zašto ih se s razlogom naziva regionalnim modnim kraljicama

Boudoir kolekcije iz sezone u sezonu pomiču granice stvaralaštva, stoga ne čudi da je upravo kampanja modnog studija Boudoir ujedno i najiščekivanija modna priča svake sezone.

Boudoir kolekcija je satkana od minuciozne čipke, delikatnih printeva na tilu, ručno izrađenih ruža i bogato ukrašenih aplikacija te daje odgovor na pitanje kako izgleda nekonvencionalna vjenčanica

Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić predstavljaju svoju couture kolekciju "Out of Space" genijalno prezentiranu inspirativnom fotografskom pričom, izbjegavajući banalnost bridal fotografija i ironizirajući samu temu, konačni rezultat je spoj umjetničke fotografije i mode te vrhunsko djelo oboje autora, kako dizajnerica, tako i fotografa Mladena Šarića.

Potpis sestara Boudoir vidljiv je kroz svaku kreaciju, stoga ne čudi da je njihov atelje na adresi Radićeva 22 u Zagrebu jedno od najposjećenijih mjesta za domaće, ali i strane posjetitelje. Potvrda tome su i redovita pisanja najcjenjenijih svjetskih izdanja kao što su New York Times, te Harper's BAZAAR upravo o sestrama Boudoir, Morani Saračević i Martini Čičko Karapetrić.

Kolekcija je satkana od minuciozne čipke, delikatnih printeva na tilu, ručno izrađenih ruža i bogato ukrašenih aplikacija; siluete haljina nježno obuhvaćaju obrise tijela i padaju u slapovima slojeva tila i latica, a kolekcija ujedno donosi odgovor na pitanje kako izgleda nekonvencionalna vjenčana haljina.

Uvijek se trudimo biti drukčije i to pokazati na najbolji mogući način. Uvijek razmišljamo izvan okvira i to se svake sezone vidi, redovito istražujemo nove tehnike u couture izradi haljina i tražimo originalan način na koji kolekciju i prezentirati. Upravo takva jedna interpretacija je pred vama, naracija koja prati naše kreacije za koje nam je trebalo nekoliko mjeseci rada.

Ove haljine koje upravo gledate su ujedno i najzahtjevnije do sada. Na nekima od njih provele smo gotovo dva tjedna izrađujući ih, stoga smo ponosne na rezultat, te na cijeli naš tim, i vjerujemo da će to publika prepoznati, izjavile su Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju