Djed Mraz, vilenjaci i oživjele knjige i olovke u prosincu postaju centralni likovi knjižare Hoću knjigu Megastore.

Galerija Knjižara Hoću knjigu Megastore Knjižara Hoću knjigu Megastore Knjižara Hoću knjigu Megastore +2 Knjižara Hoću knjigu Megastore Hoću knjigu Megastore, Bogovićeva 7, 11.12.2017.-15.1.2018.

Početkom studenog ponovno je otvorena najveća knjižara u Hrvatskoj – Hoću knjigu Megastore. Otvorenje su obilježila razna događanja za djecu i odrasle, a kako ne bi sve ostalo samo na aktivnostima tijekom otvorenja, Hoću knjigu je u Megastoreu odlučio organizirati jednu zaista posebnu priču za sam kraj godine.
Riječ je o Gradu Djeda Mraza, atraktivnoj avanturi koja će u maštovito uređenom prostoru djeci cijele Hrvatske, a i dijela regije, pružiti nezaboravnu zabavu.

Knjižara Hoću knjigu Megastore Knjižara Hoću knjigu Megastore Foto: PR

Ovaj je projekt započeo u Hrvatskoj, a vrlo brzo proširio se na zemlje Europe i Azije. Procjenjuje se kako je Grad u prvih dvije godine otvorenja posjetilo više od 200 000 ljudi, stoga je za Hoću knjigu iznimna čast što je nakon nekoliko godina pauze Grad Djeda Mraza ponovno otvorio svoja vrata baš u knjižari Megastore.

Grad s umjetnim snijegom rasprostrtim po cijeloj knjižari, bajkama, video projekcijama, vilenjacima i vilama te maskotama u obliku knjiga i olovaka osigurat će da djeca iskuse sve elemente prave zimske bajke. Bogati kostimi, nezaboravna scenografija i snježne pahuljice samo su mali dio ove božićne čarolije.

Knjižara Hoću knjigu Megastore Knjižara Hoću knjigu Megastore Foto: PR

Srce Grada Djeda Mraza, osim maštovito uređene Radne sobe Djeda Mraza u prizemlju knjižare, svakako je Spavaonica Djeda Mraza u koju će se svakodnevno ušuljati dobre vile te djeci u večernjim terminima čitati najljepše dječje priče. Čarobne pričaonice održavaju se svakog radnog dana u 18 i 19 sati te u jutarnjim i podnevnim terminima vikendom, a roditelji svoje dijete mogu prijaviti na blagajni knjižare gdje će po cijeni od 40 kuna uz Čarobnu pričaonicu u trajanju od 30 minuta dobiti i poklon bon od 50 kuna koji mogu iskoristiti u bilo kojoj Hoću knjigu knjižari. Vikendima će se vilama pridružiti i vrlo zaposleni Djed Mraz koji će u pauzi od raznošenja poklona naći malo vremena i za fotografiranje s djecom.

Osim čarobnih pričaonica, u Gradu Djeda Mraza održavat će se i razne promocije knjiga, druženja s autorima i glazbeni nastupi, stoga nemojte propustiti posjetiti ovaj božićni grad u malom u Bogovićevoj 7!

Za sve dodatne informacije te raspored termina Čarobnih pričaonica u Gradu Djeda Mraza posjetite Facebook i internetsku stranicu Hoću knjigu

Instagram: https://www.instagram.com/hocuknjigu/?hl=hr

Hoću knjigu je novootvoreni lanac knjižara koji svim zaljubljenicima u knjige i znanje nudi najbolji izbor iz svijeta knjiga i papirničkog asortimana. Osim što su knjižare opremljene na najmoderniji način te čitatelju nude najširi raspon kvalitetnih naslova, knjižare Hoću knjigu nude savjete stručnih trgovaca s iznimnim poznavanjem književnosti. Svaki djelatnik knjižare stoji vam na usluzi za preporuku ili razmjenu ideja.

U knjižarama Hoću knjigu udružuju se svjetovi iz mašte koji vas pozivaju na nove avanture i opuštanje. Čitanje, kao ni pisanje, nije usamljena aktivnost pa čitatelj, ulaskom u našu knjižaru, ima priliku obogatiti svoj život zanimljivim iskustvima i ljudima.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju