U svom dm-u izradite CEWE fotoknjigu, fotokalendare i druge personalizirane fotoproizvode

 

Galerija PR PR PR +0 PR  Svake godine s božićnim pjesmama krenu i pripreme i planovi za božićne blagdane. Osjeti se pozitivna atmosfera i svi žele Božić dočekati u miru, okruženi najmilijima. Jedna od stavki koju valja pripremiti ranije jesu božićni darovi, vječna nedoumica i tema mnogih razgovora u ovo doba godine. Želimo biti kreativni, domišljati i, naravno, najmilijima pokloniti baš ono što žele. To nije uvijek lako. Međutim, postoje pokloni koji su uvijek dobar izbor, s kojima nećete pogriješiti.

PR PR

Što možete pokloniti dragim ljudima, a da ih usrećite i da probudite iskrene emocije i uzbuđenje? Možete im pokloniti uspomene. Tvrtka CEWE, dm-ov dugogodišnji partner, europski je lider u izradi fotoproizvoda. Tako putem dm-ove stranice u Foto Paradies opciji možete izraditi jedan od fotoproizvoda s motivom po želji i tako iznenaditi svoje članove obitelji i prijatelje. Od fotografija koje na licu mjesta možete izraditi u dm-ovim prodavaonicama, CEWE fotoknjige koju izrađujete uz pomoć fotoprograma pa do zidnih dekoracija, maskica za mobitel, privjesaka za ključeve i drugih personaliziranih proizvoda. Donosimo vam neke od zanimljivih prijedloga za poklone.

CEWE FOTOKNJIGA – Ovo je svakako jedan od popularnijih proizvoda koji možete u potpunosti izraditi po svojoj želji. Potrebno je s dm-ove web stranice skinuti fotoprogram uz pomoć kojeg kreirate svoju jedinstvenu CEWE fotoknjigu. Birate format, vrstu uveza, vrstu papira, raspored fotografija, umetnuti video ili kartu s lokacijom. Na svakoj stranici možete staviti i opis fotografija te na naslovnici naziv CEWE fotoknjige. Izrada tog jedinstvenog proizvoda donosi uzbuđenje kada ju naručite sami sebi, a zamislite koje će oduševljenje biti kao poklon iznenađenja.

PR PR

CEWE FOTOGRAFIJE – Možete ih izraditi na licu mjesta u nekim od dm-ovih prodavaonica ili putem dm-ove web stranice, vrlo su jednostavan izbor, a uz odgovarajući okvir bit će savršen poklon iznenađenja.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju