Samo jedan pogled na divne ilustracije Lane Hudine odmah će vam popraviti raspoloženje, a upravo je to cilj diplomirane produkt dizajnerice iz Zagreba koja je 2008. godine pokrenula brend Lana's Duckass.

Galerija Lončić Lana\'s Duckass, 70 kuna Podmetači Lana\'s Duckass Šalice Lana\'s Duckass +2 Ukras za bor Lana\'s Duckass

Želim da moji proizvodi donose sreću u dom i osmijehe na lica osoba koje ih dobiju. Situacije koje su ilustrirane su iz stvarnog života, a cilj crteža je širiti toplinu, zajedništvo, veselje i pozitivu, kaže Lana čije se ilustracije sada mogu naći i na raznim prigodnim blagdanskim proizvodima.

Tako njezini lončići osvajaju na prvu zahvaljujući šarenim božićnim motivima. Od kićenja bora i pečenja kolača do klizanja, sanjkanja i izrade snjegovića - nema toga što simpatični Lanini likovi ne "rade" na preslatkim lončićima iz kojih možete popiti prvu jutarnju kavu ili pak ukusno kuhano vino tijekom hladnih zimskih večeri.

Podmetači Lana\'s Duckass Podmetači Lana\'s Duckass (Foto: Lana\'s Duckass)

Meni je Božić definitivno najdraže vrijeme u godini. Veliki dio godine crtam ilustracije za razne evente, vjenčanja ili poklone i često imam zadane smjernice i želje klijenata po kojima moram raditi. Za Božić sam si dala oduška i ilustracije koje su nastale kao i proizvodi na koje su aplicirane su sasvim po mojim mjerilima i afinitetima, rekla nam je dizajnerica.
 

Ukras za bor Lana\'s Duckass Ukras za bor Lana\'s Duckass (Foto: Lana\'s Duckass)

Osim lončića, tu su i keramičke šalice, podmetači te ukrasi za bor. Svi proizvodi mogu se naručiti preko Facebook stranice Lana's Duckass Illustrations te istoimenog Instagram profila.

Ilustracije Lane Hudine izmamit će vam osmijeh na lice Ilustracije Lane Hudine izmamit će vam osmijeh na lice (Foto: Lana\'s Duckass)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju