Kako bi nam olakšali kupnju poklona za nadolazeće blagdane, high street brendovi u svojim online trgovinama uveli su rubrike u kojima se mogu naći darovi po pristupačnim cijenama. U Stradivariusu smo tako pronašli slatke sitnice do 79,90 kuna koje će biti baš lijepi dar pod jelkom

Galerija Pokloni iz Stradivariusa do 79,90 kuna - 12 Pokloni iz Stradivariusa do 79,90 kuna - 9 Pokloni iz Stradivariusa do 79,90 kuna - 11 +8 Stradivarius, 49,90 kn Polako smo počeli razmišljati o poklonima za Božić, a ideju što kupiti možete pronaći i na webshopu high street brenda Stradivarius. U njihovoj rubrici "Vodič za darove" nalazi se odjeljak "Do 79,90 kuna" gdje su u ponudi vrlo slatke i praktične sitnice s kojima ćete sigurno razveseliti prijateljicu, sestru ili neku drugu dragu osobu.

U Stradivariusu možete pronaći preslatke sitnice po pristupačnim cijenama koje će biti lijepi božićni poklon

Birati možete između notesa, torbica za mobitel, nesesera koji može biti i pernica za olovke, ukrasa u obliku borića, albuma za fotografije, kutijice za nakit i novčanika, a na artiklima prevladavaju super trendi pastelnoružičasta boja, baršun i cvjetni uzorak.


U fotogaleriji razgledajte 12 ideja za poklon iz Stradivariusa do 79,90 kuna.

Pokloni iz Stradivariusa do 79,90 kuna - 10 Stradivarius, 79,90 kn Foto: Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju