Božićno drvce jedan je od omiljenih simbola Božića. Odlučili smo krenuti s pripremama za božićne i novogodišnje blagdane, a krećemo upravo s maštovitim božićnim drvcima koje možete lako napraviti sami i njima ukrasiti zid, stol, vrata... Bit će to dekoracija koja će svaki dom učiniti još čarobnijim mjestom.

Galerija Sasvim drugačija božićna drvca - 10 Sasvim drugačija božićna drvca - 9 Sasvim drugačija božićna drvca - 8 +6 Ljepljiva traka u boji i ukrasi za bor mogu stvoriti božićnu jelku idealnu za dječju sobu

Zašto da ovih blagdana u vašem domu ne blista božićno drvce kakvo nema nitko drugi? Uz klasičan bor možete imati i jedan unikatni, onaj koji ste napravili sami, a u izradu možete uključiti i djecu koja će u ovom kreativnom zadatku.

Mi vam donosimo 10 laganih ideja za najposebnije božićno drvce, a na vama je da pustite mašti na volju i začinite drvce vlastitim idejama.

U fotogaleriji pogledajte naše prijedloge sasvim drugačijih božićnih drvaca kojima ćete osvježiti dom, razveseliti djecu i oduševiti goste.

Sasvim drugačija božićna drvca - 9 I fotografije mogu činiti božićno drvce (Foto: Living4Media) 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju