Ledena nijansa plave boje osvaja svojom otmjenošću, nenametljivošću i hladnom ljepotom te se lako prilagođava i uklapa u prostor, pogotovo u božićno vrijeme kada nas podsjeća na zimu, snijeg i led. Stoga može biti izvrstan odabir za blagdansko uređenje doma, posebice ako volite decentan stil bez previše šarenila.

Galerija Božić u ledeno plavoj boji - 10 Božić u ledeno plavoj boji - 4 Božić u ledeno plavoj boji - 5 +7 Blagdansko vrijeme i zima pravo su vrijeme da otmjenu ledeno plavu boju unesete u vlastiti životni prostor

Ledeno plava boja asocira na ljepotu kristala i hladnoću pa ako je koristite u domu, možete stvoriti ugođaj ledenog carstva o kakvima se pričaju priče i stvaraju bajke. Blagdansko vrijeme i zima pravo su vrijeme da ovu otmjenu boju unesete u vlastiti životni prostor, a to može biti i samo u detaljima koji će se lako uklopiti u već postojeće uređenje.

Božić u ledeno plavoj boji - 7 Ledeno plava boja asocira na ljepotu kristala i hladnoću (Foto: Living4media)

Za one koji ledeno plavu žele u bogatijoj količini, opcija je, naravno, božićnu jelku ukrasiti kuglicama u ledenim nijansama plave boje uz koje će jako lijepo pristajati i druge ledene boje, poput ljubičaste.

Božić u ledeno plavoj boji - 8 Malo božićno drvce ukrašeno u ledeno plavoj i ljubičastoj boji (Foto: Living4media)

U fotogaleriji na početku teksta pronađite inspiraciju za božićno uređenje doma u baš elegantnoj i pomalo mističnoj ledeno plavoj boji.

Božić u ledeno plavoj boji - 3 Ledeno plava boja osvaja svojom hladnom ljepotom i otmjenošću (Foto: Living4media)

Božić u ledeno plavoj boji - 4 Ledena nijansa plave boje osvaja svojom otmjenošću, nenametljivošću i hladnom ljepotom (Foto: Living4media)

Božić u ledeno plavoj boji - 11 Pronađite inspiraciju za božićno uređenje doma u elegantnoj i pomalo mističnoj ledeno plavoj boji (Foto: Living4media)

Ljubičasti Božić: Ideje za uređenje doma u divnim nijansama kraljevske boje Okitite jelku s božićnim ukrasima u ljubičastoj boji Uređenje doma za Božić u ljubičastim tonovima - 9 Uređenje doma za Božić u ljubičastim tonovima - 8 +7 Uređenje doma za Božić u ljubičastim tonovima - 7 Kakva elegancija! Ideje za božićno uređenje u crnoj boji koje će oduševiti i najtradicionalnije Ideje za božićno uređenje doma u crnoj boji Ideje za božićno uređenje doma u crnoj boji - 4 Ideje za božićno uređenje doma u crnoj boji - 9 +10 Ideje za božićno uređenje doma u crnoj boji - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju