Finale Wimbledona, u kojem je mladi tenisač Carlos Alcaraz pobijedio Novaka Đokovića, pratile su i brojne svjetske zvijezde kao i članovi kraljevske obitelji.

Galerija Brad Pitt Brad Pitt na Wimbledonu Glumac će u prosincu proslaviti 60. rođendan +3 Brad Pitt na Wimbledonu

Sa suprugom je stigao glumac Hugh Jackman, koji je prije meča objavio kako je izuzetno uzbuđen i navija za Novaka Đokovića.

Na tribinama je bio i Daniel Craig sa suprugom Rachel Weisz. Kamere su snimile i glumca Toma Hiddlestonea i pjevačicu Arianu Grande, a u kraljevskoj su loži s djecom bili princ i princeza od Walesa. Pobjedu mladog tenisača gledao je španjolski kralj Filip VI.

No jedna je osoba na tribinama privukla posebno veliku pozornost javnosti. Bio je to glumac Brad Pitt, koji je na tribinama bio pravi melem za oči pa se i dan kasnije govori o tome koliko dobro izgleda.

Fotografiju glumca koji gleda finale Wimbledona na svom je profilu na Facebooku objavio i BBC Sport.

Brad Pitt je tri godine stariji od Novaka Đokovića i Carlosa Alcaraza zajedno, napisali su u opisu glumčeve fotografije.

Volim tenis, ali da sam sjedila pored Brada, sumnjam da bih vidjela previše od meča, jedan je od komentara na fotografiju glumca koji će u prosincu proslaviti 60. rođendan.

Oh la la! 10 torza poznatih Hrvata koji izgledaju fantastično Pedro Soltz Mislav Čavajda Slavko Sobin +4 Dejan Lovren

Brad Pitt i George Clooney nekada su bile glavne face, a ove fotografije potvrđuju da su to još uvijek Brad Pitt i George Clooney Brad Pitt i George Clooney Brad Pitt i George Clooney +4 Brad Pitt i George Clooney

Sada je vrijeme da se vratite na početak teksta i zavirite u našu galeriju, u kojoj vas čekaju fotografije Brada Pitta na kojima možete odmoriti oči.

Glumac će u prosincu proslaviti 60. rođendan Glumac će u prosincu proslaviti 60. rođendan (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju