Pojam ljepote mijenja se vremenom i jako je subjektivan, ali neki frajeri iz svijeta zabavne industrije zauvijek će ostati poznati kao najzgodnije face svih vremena.

Galerija Brad Pitt Najzgodniji muškarci na svijetu po izboru Brada Pitta Najzgodniji muškarci na svijetu po izboru Brada Pitta +7 Paul Newman

Od Rudolpha Valentina i Marlona Branda koji više nisu s nama pa sve do Clinta Eastwooda koji je zakoračio u duboku starost, nekim se muškarcima divimo jer su konstruirali školu one stare muškosti.

Iako podosta mlađi od legendi koje smo spomenuli na početku, Brad Pitt definitivno je jedan od najljepših muškaraca ikada.

Gotovo da se ne može pronaći lista najljepših muškaraca svih vremena, a da Brad ne drži barem jedno od prva tri mjesta. On je kao vino, govore mnogi, a iako su nakon njega rasle generacije zgodnih muškaraca, malo tko bi Brada mogao skinuti s trona.

Baš zato je i više nego relevantan za upitati ga jedno suviše subjektivno pitanje:

Tko su, po njemu, najzgodniji muškarci svih vremena? Pitali su ga to novinari Voguea, a on je istaknuo dva muškarca za koja smatra da im jednostavno nema ravnih. Prvi više nije s nama, ali sjećanje na njega nikad neće izblijediti.

Ako govorimo o ljudima iz svijeta glume, budući da je to moj svakodnevni posao, moj neposredni izbor je Paul Newman. Ostario je s takvom gracioznošću i svi uvijek govore da je bio zaista poseban čovjek. Bio je velikodušno, iskreno i toplo ljudsko biće, rekao je Brad Pitt za Vogue o slavnom američkom glumcu i redatelju koji je preminuo 2008. godine u dobi od 83 godine.

Najzgodniji muškarci na svijetu po izboru Brada Pitta Paul Newman (Foto: Profimedia)

A ako moram navesti nekog iz sadašnjosti – to mora biti George Clooney, dao je Brad tu titulu svom bliskom prijatelju i također jednom od najvećih frajera svih vremena.

Dobitnici Osara po mnogima su i najjači glumci današnjice, a osim što su savršen duo na ekranu, i privatno su jako dobri prijatelji pa je Bradov izbor možda ipak malo previše subjektivan.

Najzgodniji muškarci na svijetu po izboru Brada Pitta George Clooney (Foto: Profimedia)

Slažete li se s Bradom Pittom?

glasova:

U anketi nam recite slažete li se s Bradom Pittom? 

Slažete li se s izborom? 15 najljepših muškaraca svih vremena Robert Redford Paul Newman Cary Grant +11 Steve McQueen

Imate li favorita? 15 najzgodnijih pjevača svih vremena Elvis Presley Elvis Presley Tom Jones +14 Cat Stevens

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju