Branka Krstulović pojavila se je na premijeri filma 'We Are Your Friends'. Jedna od najljepših hrvatskih misica plijeni pažnju gdje god se pojavi, a ovaj put je poglede ukrala i njezina 'color block' haljina

Branka Krstulović bila je jedna od uzvanica na premijeri filma 'We Are Your Friends'. Uvijek je vjerna svom elegantnom stilu pa je tako i ovaj put odabrala kombinaciju u skladu s njim.

Odjenula je 'color block' haljinu koja je na sebi 'sudarila' crni dio s prednjim dijelom u leopard uzorku i bijelim rukavima s crvenim detaljima.

'Color blocking' se inače odnosi na kombiniranje dviju ili više različitih boja, u pravilu jarkih, ali ta osnovna ideja odavno se je proširila. Zato i ovakvo 'trik' kombiniranje neutralne boje poput crne i dva različita uzorka u različitim bojama na jednom odjevnom komadu također spada u tu kategoriju.

Na premijeri se je družila sa svojoj sestrom Milanom Vlaović, a ona je za ovu prigodu odjenula jednostavnu crnu mini haljinu koja je naglasila njezine sjajne noge.

 

A photo posted by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju