Bivša hrvatska misica pojavila se na hrvatskoj premijeri filma Zvjezdani ratovi: Sila se budi u Zagrebu. Iako je bila odjevena u crno od glave do pete, suknjom je uspjela naglasiti svoje adute i privući znatiželjne poglede


Crna boja je najbolja prijateljica žena jer ona vizualno stanjuje i produljuje tijelo. No uz malo kreativne pomoći može i naglasiti ženstvene obline. Upravo s tom mišlju poigrala se Branka Krstulović, koja je na premijeri dugo očekivanog filma Zvjezdani ratovi: Sila se budi došla odjevena u crno.

Za ovu priliku odabrala je crne čizme, čarape i dolčevitu koju je sparila sa 'statement' suknjom u istoj boji, ali opšivena materijalom u jarkoj žuto-zelenoj boji. Koloritna igra na crnoj boji privukla je poglede, ali i vizualno opisala siluetu bivše hrvatske misice dokazujući da se s jednostavnom kombinacijom može učiniti čudo.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pokušale pronaći par suknji po uzoru na Branku Krstulović koje će naglasiti žensko tijelo čak i kad ste odjeveni skroz u crno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju