Branka Krstulović ima jednostavan, ali zanimljiv stil odijevanja koji u prvi plan stavlja njene duge i vitke noge te još uvijek besprijekornu manekensku liniju. No Brankino posljednje pojavljivanje u javnosti bilo je i više nego zanimljivo, posebno zbog toga što se bivša misica odlučila pokazati odvažan dekolte


Na svečanoj proslavi 35 godina rada dizajnerice Matije Vuice, održanoj u zagrebačkom HNK, Branka Krstulović se pojavila u elegantnom crnom kombinezonu jednostavnih linija i dugih, širokih nogavica koje su dodatno izdužile njezinu besprijekornu figuru.

Na svečanoj proslavi 35 godina rada dizajnerice Matije Vuice, Branka Krstulović se pojavila u elegantnom crnom kombinezonu

No, iako je kombinezon naglasio svaki milimetar Brankinog vitkog tijela, ono što se našlo u prvom planu bio je najodvažniji dekolte koji je 41 godinu stara ljepotica do sada pokazala.

Otvor na kombinezonu, obrubljen crnim svjetlucavim detaljima i ukrašen isprepletenim trakicama između grudi, jednostavnom je kroju kreacije dao snažnu dozu ženstvenosti, elegancije i seksepila.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju