Branka Krstulović nije propustila svečanu premijeru filma "Ferrari" održanu u kinu Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu. Film američkog redatelja Michaela Mann baziran je na biografiji "Enzo Ferrari: The Man and the Machine", koju je napisao Brock Yates.

Galerija Branka Krstulović na premijeri filma 'Ferrari' u Zagrebu - 3 Branka Krstulović na premijeri filma 'Ferrari' u Zagrebu - 2 Branka Krstulović na premijeri filma 'Ferrari' u Zagrebu - 1 +3 Branka Krstulović nosi vuneni komplet talijanske modne kuće Gucci

Film "Ferrari" zaintrigirao je publiku, a prati profesionalne i privatne probleme koji su zahvatili obitelj Ferrari u ljeto 1957. godine, kada je njihova tvornica bila na rubu bankrota.

Biografski film o legendarnom poduzetniku Enzu Ferrariju, kojeg u filmu utjelovljuje Adam Driver, prikazuje ga kao kompliciranu, kontradiktornu i najbitnije – stvarnu osobu. Period njegova života koji najbolje prikazuje tog čovjeka počinje smrću njegova sina 1956., tragičnom utrkom Mille Miglia 1957., i svega što je uslijedilo nakon toga.

Uz Adama Drivera u filmu glume Penélope Cruz kao Enzova supruga Laura, Shailene Woodley Enzova je ljubavnica Lina, a Patrick Dempsey vozač Ferrarija Piero Taruffi. "Ferrari" u hrvatska kina stiže 28. prosinca, a na red carpet premijeri održanoj u utorak u Zagrebu pogledala ga je i Branka Krstulović.

Branka Krstulović na premijeri filma 'Ferrari' u Zagrebu - 4 Branka Krstulović nosi vuneni komplet talijanske modne kuće Gucci (Foto: Bojan Zibar i Vedran Metelko)

Na premijeru filma o slavnom talijanskom biznismenu i njegovu kultnom imenu Branka je došla u outfitu s potpisom talijanske modne kuće Gucci. Nosila je komplet od vune kariranog uzorka sačinjen od mini haljine na kopčanje golih ramena i bez naramenica. Kratka haljina krojem nalikuje na sako kojem je odrezan gornji dio, pa je i rub ostavljen nedovršen. Donji dio stajlinga su hlače širih nogavica koje lijepo padaju.

Branka Krstulović nosi komplet modne kuće Gucci Branka Krstulović nosi komplet modne kuće Gucci (Foto: www.lyst.co.uk)

Uz zanimljivo odijelo izvrsno su pristajale bijele cipele na špic ukrašene metalnim zlatnim detaljima u obliku slova B, čiji pomalo avangardni dizajn potpisuje modna kuća Balenciaga. Branka Krstulović modnu kombinaciju za odlazak u kino finiširala je s Guccijevom kožnatom torbicom smeđe boje, ukrašenu detaljem u obliku konjskih žvala sa zlatnim ringovima. Outfitu je dodala i velike glamurozne naušnice te elegantni ručni sat.

Branka Krstulović na premijeri filma 'Ferrari' u Zagrebu - 1 Branka i Hrvoje Krstulović s Mirelom i Darijom Srnom na premijeri filma 'Ferrari' (Foto: Bojan Zibar i Vedran Metelko)

Branka Krstulović: Efektne traperice kojima za top dojam ne trebaju visoke potpetice Branka Krstulović - 4 Branka Krstulović - 5 Branka Krstulović - 3 +2 Branka Krstulović nosi traperice s bijelim printom brenda Loewe

Ma može i s tenisicama: Izdanje Branke Krstulović za kino Branka Krstulović Branka Krstulović u odijelu Gabriele Hearst Karirano odijelo Gabriele Hearst +0 Ogrlica Vivienne Westwood, 362 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju