Francuska prva dama Brigitte Macron uvijek nadgleda pripreme za dolazak važnih gostiju u Elizejsku palaču. Tako je ovaj put vodila računa o tome da sve bude spremno za dolazak kralja Maroka koji se jučer tamo susreo s njezinim suprugom, francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom.

Galerija Prva dama u Elizejskoj palači uoči dolaska kralja Maroka Brigitte i njezina kći Tiphaine u skinny trapericama Prva dama prilikom susreta s Rihannom +2 Brigitte Macron u skinny traperica vozi bicikl Na primanjima i sastancima viđamo je u vrlo elegantnim odjevnim kombinacijama, a uoči takvih događanja ipak preferira nešto ležernija izdanja. Međutim, i u tim trenucima ostaje vjerna svom modernom stilu.

Uoči dolaska kralja družila se sa zaposlenicima Elizejske palače koji su postavljali crveni tepih, odjevena u skinny traperice, prugastu majicu i crne gležnjače.
Prva dama u Elizejskoj palači uoči dolaska kralja Maroka Prva dama u Elizejskoj palači uoči dolaska kralja Maroka (Foto: AFP)
Prva dama obožava ovaj kroj traperica koje su mnogim ženama najdraže, a nosi ih u raznim prigodama, pa se tako od njih ne odvaja čak ni kada vozi bicikl.

I dok joj neki kritičari zamjeraju što se ne odriče odjevnih komada koji su po njihovu mišljenju rezervirani za mlađe žene, štovatelji njezina stila hvale je upravo zbog toga što razbija predrasude o tome što smijemo ili ne smijemo nositi u određenim godinama.
Brigitte i njezina kći Tiphaine u skinny trapericama Brigitte i njezina kći Tiphaine u skinny trapericama (Foto: AFP)
Njezina nova kombinacija u kojoj izgleda fantastično pravi je dokaz da skinny traperice doista ne poznaju godine i nijedna žena, bez obzira na dob, ne bi ih se trebala odreći dokle god se u njima osjeća udobno.
Prva dama prilikom susreta s Rihannom Prva dama prilikom susreta s Rihannom (Foto: AFP)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju