Francuski predsjednik Emmanuel Macron i prva dama Brigitte Macron uputili su se u službeni posjet Sjedinjenim Američkim Državama. Predsjedničkim avionom sletjeli su u vojnu bazu u Marylandu, u kojoj su ih dočekali izaslanici američkog predsjednika Bidena.

Galerija Brigitte Macron i Emmanuel Macron doputovali su u SAD Brigitte Macron u svevremenskom bež kaputu Brigitte Macron i Emmanuel Macron doputovali su u SAD +1 Brigitte i Emmanuel Macron

Macrona i Bidena očekuju važni razgovori u narednim danima, a za to vrijeme prve dame odradit će niz zajedničkih posjeta i događanja.

Za ljubitelje mode ovo je još jedna prigoda u kojoj će se analizirati stil Brigitte Macron i Jill Biden. Prva kombinacija koju je francuska prva dama pokazala na američkom tlu bila je vrlo jednostavna, elegantna i osvježavajuća.

Brigitte Macron i Emmanuel Macron doputovali su u SAD Brigitte Macron i Emmanuel Macron doputovali su u SAD (Foto: Afp)

Naime, Brigitte je od glave do pete bila odjevena u bež komade. Iako često nosi svijetle nijanse kada su u pitanju haljine, kod odabira hlača ipak je sklonija tamnijim varijantama, koje onda nadopunjuje bijelim košuljama ili majicama, ovisno o prirodi događanja kojem prisustvuje.

Tiphaine Auzière: Najmlađa kći Brigitte Macron dobar stil naslijedila je od mame Tiphaine Auziere, kći Brigitte Macron, naslijedila je dobar modni stil od mame - 4 Tiphaine Auziere, kći Brigitte Macron, naslijedila je dobar modni stil od mame - 3 Tiphaine Auziere, kći Brigitte Macron, naslijedila je dobar modni stil od mame - 5 +4 Tiphaine Auziere, kći Brigitte Macron, naslijedila je dobar modni stil od mame - 1

Ovaj put nosila je klasične hlače na crtu u bež boji, vuneni pulover gotovo identične nijanse, ispod kojeg se nazirao visoki ovratnik bijele bluze, i nude štikle.

Brigitte Macron i Emmanuel Macron doputovali su u SAD Brigitte Macron i Emmanuel Macron doputovali su u SAD (Foto: Profimedia)

Svoje izdanje zaokružila je svevremenskim odjevnim komadom - bež kaputom. Nema tog trenda koji će ovaj model kaputa izbaciti s vrha liste najpopularnijih ženskih odjevnih komada. Bež kaput jednostavno je nezamjenjiv zbog svoje svestranosti i prilagodljivosti svim odjevnim kombinacijama, a vizualno je znatno manje težak od modela u crnoj boji.

Bež kaput i općenito komadi u bež nijansama osvježit će tamnije odjevne kombinacije i pritom izgledati vrlo šik. Zato ne morate razmisliti dvaput isplati li se ubaciti ih u svoju garderobu.

Brigitte Macron u svevremenskom bež kaputu Brigitte Macron u svevremenskom bež kaputu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju