Brigitte Macron bila je gošća na premijeri filma "Arrête avec tes mensonges" održanoj u pariškom kinu UGC Danton. Romantična drama redatelja Oliviera Peyona adaptacija je autobiografskog romana Philippea Bessona.

Galerija Guillaume de Tonquédec, Brigitte Macron i Philippe Besson na premijeri Brigitte Macron o odijelu i čizmicama na filmskoj premijeri Francuska prva dama Brigitte Macron +1 Brigitte Macron na premijeri filma

Priča prati književnika Stéphanea koji se nakon mnogo godina vraća u svoj rodni grad. Kada u njemu sretne Lucasa, sina svoje prve ljubavi Thomasa, prisjeća se njihove veze, koja mora ostati tajna.

Prva dama na premijeri je pozirala s glavnim glumcem Guillaumeom de Tonquédecom i književnikom Philippeom Bessonom, po čijoj je knjizi rađen film.

Guillaume de Tonquédec, Brigitte Macron i Philippe Besson na premijeri Guillaume de Tonquédec, Brigitte Macron i Philippe Besson na premijeri (Foto: Profimedia)

Za ovu prigodu odabrala je vrlo jednostavnu i decentnu odjevnu kombinaciju, kojoj su komentatori na društvenim mrežama našli samo jednu manu.

Čizme, doviđenja! 30 modela cipela za prijelazno razdoblje u crnoj boji Stradivarius, 19,99 EUR Zara, 29,95 EUR Bershka, 29,99 EUR +26 Reserved, 29,99 EUR

Sivo odijelo sastavljeno od hlača i sakoa Brigitte je nadopunila klasičnom bijelom košuljom, a od obuće je odabrala povišene smeđe čizmice s ukrasnim kopčama. Upravo su čizme zasmetale pojedincima koji smatraju kako su previše ležerne za ovu prigodu.

Brigitte Macron na premijeri filma Brigitte Macron na premijeri filma (Foto: Profimedia)

"Kombinacija bi izgledala deset puta bolje uz klasičnu salonku", "Pogrešne cipele", "Pogriješila je s čizmama" samo su neki od komentara.

S druge strane, Tonquédec i Besson na premijeru su došli u tenisicama, pa u usporedbi s njima odabir obuće prve dame i nije toliko ležeran.

Ove čizme su...

glasova:

Brigitte Macron o odijelu i čizmicama na filmskoj premijeri Brigitte Macron o odijelu i čizmicama na filmskoj premijeri (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju