Argentinski predsjednik Mauricio Macri i njegova supruga Juliana Awada stigli su u službeni posjet Francuskoj

Galerija Službeni posjeti argentinskog predsjednika i Prve dame Francuskoj - 5 Službeni posjeti argentinskog predsjednika i Prve dame Francuskoj - 3 Službeni posjeti argentinskog predsjednika i Prve dame Francuskoj - 2 +1 Juliana Awada, Mauricio Macri, Emmanuel Macron i Brigitte Macron Julianu Awadu mnogi prozivaju jednom od najelegantnijih prvih dama. Upravo se zato sa zanimanjem iščekivao njezin susret s Brigitte Macron.

Prva dama Francuske i predsjednik Emmanuel Macron dočekali su argentinsku Prvu damu i njezinog supruga Mauricija Macrija u Elizejskoj palači.

Bračni parovi druženje su nastavili na večeri koju je za njih pripremio slavni francuski chef Guy de Savoy.
Službeni posjeti argentinskog predsjednika i Prve dame Francuskoj - 3 Juliana i Brigitte na večeri (Foto: AFP)
Prve dame za ovu prigodu odabrale su različite odjevne kombinacije, a svaka je bila posebna na svoj način.

Brigitte se odlučila za jednostavnu plavu haljinu dugih rukava s ušivenim crnim "pojasom" koju je kombinirala sa strogim sakoom u istoj boji i lakiranim salonkama s blok potpeticom. Juliana je nosila dugu crnu lepršavu haljinu bez rukava s uzorkom ukrašenim blještavim srebrnim nitima. Kombinirala ju je s dugim crnim kaputom, crvenim čizmicama-čarapama modne kuće Balenciaga i crvenom torbom modne kuće Chanel.

I dok se argentinska prva dama prepustila modernijem stajlingu, Brigitte je ovaj put odabrala klasičan stajling koji se opet pokazao nepobjedivim i mudrim odabirom.
Službeni posjeti argentinskog predsjednika i Prve dame Francuskoj - 2 Brigitte i Juliana u Elizejskoj palači (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju