Francuski predsjednik Emmanuel Macron i prva dama Brigitte Macron 30. srpnja otputovali su u Bormes-les-Mimosas gdje provode trotjedni ljetni odmor.

Galerija Brigitte Macron na ljetovanju Brigitte Macron na ljetovanju Emmanuel i Brigitte Macron na ljetovanju +0 Brigitte Macron

Njihovo mjesto boravka tradicionalno je utvrda Bregancon u kojoj od 1968. ljetuju francuski predsjednici. Macron se vraća na posao 22. kolovoza, a prije toga uživa u ljetnim radostima u društvu supruge i obitelji.

Emmanuel i Brigitte Macron na ljetovanju Emmanuel i Brigitte Macron na ljetovanju (Foto: Profimedia)

Prva dama drži se podalje od adrenalinskih aktivnosti koje voli njezin suprug, poput vožnje jet-skija, i opušta se uz šetnje, ljenčarenje na plaži i kupanje.

Brigitte Macron na ljetovanju Brigitte Macron na ljetovanju (Foto: Profimedia)

Umjesto nekog klasičnog kupaćeg kostima, Brigitte je na ovo ljetovanje ponijela odijelo za plivanje. S obzirom na to koliko je izlaganje suncu postalo opasno, sve više ljudi preferira upravo ovakva odijela kako bi bezbrižno uživali u kupanju.

U velikoj ponudi raznovrsnih modela nalaze se i odijela s UV zaštitom koja garantiraju siguran boravak na suncu. Također su idealna zamjena za klasičnu otvorenu odjeću za kupanje svim osobama koje imaju alergiju na sunce i generalno osjetljiviju kožu.

Brigitte Macron na ljetovanju Brigitte Macron na ljetovanju (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju